Obavijesti

Show

Komentari 18

Snježana Mehun: Daj ostavi se više Vlatke, rekla mi je mama

Snježana Mehun: Daj ostavi se više Vlatke, rekla mi je mama
7

Poduzetnica kaže da su joj zbog Vlatke Pokos izbušili gume, a ona ju je uz to još i ogovarala u frizerskom salonu. Više ne želi biti Vlatkina žrtva u svrhu promocije

VIDEO

Super mi je u životu, sretna sam. Ne želim se nepotrebno opterećivati, rekla je Snježana Mehun (40). 

Poduzetnica je iznenada povukla tužbu protiv Vlatke Pokos (41) na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu za klevetu u knjizi 'Život u raju'.

- Dosta mi je razvlačenja privatnog života u javnosti. Ne treba mi nikakva promocija. Oni kojima treba morat će naći drugu žrtvu - zaključila je poduzetnica.

Dodala je kako je njezinoj mami dosta Vlatke koja je, kaže, jela i pila kod njezine obitelji. Pokos uopće nije htjela komentirati Mehunkino povlačenje tužbe. Odlučna je u namjeri da ne priča o tome. Vlatka poduzetnicu i bivšu prijateljicu nije štedjela na sudu. Pokos je često upadala u riječ svojem odvjetniku i 'rešetala' Snježanu pitanjima. Ona je od muke samo okretala glavu.

Na sudu su se bivše prijateljice svađale tko je koliko platio kava i ručkova. Vlatka je u knjizi napisala da se Mehunka obogatila jer je bila u vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom. Poslije je Pokos na sudu otkrila da se Snježana nalazila sa Željkom Kerumom. Jedan od susreta, tvrdi Vlatka, bio je na otočiću kraj Trogira na koji su došli jahtom. Na zadnjem ročištu Pokos je predložila da joj svjedok bude Mehunkin bivši suprug Zoran.

- On će detaljno objasniti okolnosti Kerumova odnosa sa Snježanom - rekla je Vlatka. Mehun je tad zabrinuto pogledala sutkinju.

- Zbog dobrobiti mojeg 17-godišnjeg sina Dina ne bih htjela da uplićemo bivšeg supruga. Možete misliti kako će to utjecati na dječaka, da gleda kako otac svjedoči protiv majke - rekla je Snježana.

Posvađale se zbog trača u 'frizeraju'

Snježana i Vlatka intenzivno su se počele družiti nakon što je pjevačicu Josip Radeljak izbacio iz stana na zagrebačkoj 'špici' 2007. Mehun je udomila Vlatku, koja je bez odjeće ostala na cesti. Vodila ju je na ljetovanje i zabavljale su se na Zrću. Nakon ljetovanja Vlatka je prozvala Mehunku da ju je iskoristila za samopromociju. Prijateljice su se onda i posvađale jer je Vlatka ogovarala poduzetnicu u zagrebačkom frizerskom salonu.

- Dva dana nakon što je došla meni, netko mi je probušio gume na autu i napisao kurva. Trebala sam znati o kakvoj je osobi riječ - zaključila je Mehun. 

Svađa je kulminirala zbog Vlatkine knjige u kojoj je napisala da je Snježanu financirao tajkun. Na sudu se ispostavilo da je riječ o Kerumu. Mehunka je rekla da je požalila što se ikad družila s njom. Vlatku ne podnosi ni Mehunkin suprug Mihael koji je rekao da je treba strpati u ludnicu.

Vlatka je otkrila da se prijateljice ne vole

Mehun i Vuica jako su dobre prijateljice iako ju je Snježana mrzila zbog afere s njezinim tajkunom (od kojeg je i Alka nešto ušićarila)...

Pokosici je Mehunkin i Alkin odnos čudan

I dalje su, međutim, bile velike prijateljice iako je Snježana zabranila ljubavniku da Alku smjesti u svoj hotel u okolici Splita gdje se pojavila sa svitom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao