Obavijesti

Show

Komentari 81

Soraja oca nije upoznala, a mamina obitelj ju ne prihvaća

Soraja oca nije upoznala, a mamina obitelj ju ne prihvaća
4

Majka ju je dala udomiteljima, a zatim je završila u domu. Sorajina majka potječe iz bogate, ali konzervativne obitelji koja nije odobravala njezinu izvanbračnu trudnoću

VIDEO

Sorajina majka Anka Vučelić je iz Bara u Crnoj Gori. Neki kažu da je otac stanarke 'Big Brothera' Hrvat. U domu za nezbrinutu djecu Mladost u crnogorskoj Bijeloj, u kojem je Soraja odrasla, naveden je kao nepoznat. Soraja ima crnogorsko državljanstvo. Njezina majka Anka potječe iz bogate, ali konzervativne crnogorske obitelji. Nisu odobravali njezinu izvanbračnu trudnoću i Anka, koje se obitelj odrekla, otišla je roditi u Knin. Nije poznato zašto baš ondje. 

Ubrzo nakon porođaja Soraju je zbog neimaštine dala udomiteljima u Vojvodini. Djevojčicu je posjećivala koliko god je mogla. No nije imala novca za česta putovanja i molila je da Soraju smjeste u dom u Bijeloj, koji je kraj Bara. Majka je Soraju, koja je u dom došla sa šest godina, često posjećivala. Otac joj nikad nije došao, a u domu misle da ga nikad nije ni upoznala.

Anka je u u Baru živjela s dva brata, a djevojčicu je povremeno dovodila kući. Obitelj je ipak djevojčicu prihvatila. Soraja je kao 14-godišnjakinja počela živjeti s majkom i ujacima. No dvije godine poslije majka joj je umrla. Otkazali su joj bubrezi.

Poslije majčine smrti Soraja je naslijedila njezin dio kuće i poslovni prostor.

Soraja je Tonyjeva obožavateljica

Soraja je u kolovozu pozirala s Tonyjem Cetinskim na njegovu koncertu u luksuznom klubu Top Hill u Budvi. Fotografirala se zagrljena s njim u majici dubokog dekoltea na kožnatoj fotelji. Fotografija je izašla na internetskom forumu.

- Tony se slikao s dotičnom gospođicom, kao i s još stotine obožavatelja koji su se došli fotografirati s njim nakon njegova koncerta - rekla je pjevačeva glasnogovornica Snježana Jerković.

Dom: Bila je zlatno dijete

U dječjem domu za Soraju kažu da je bila pristojna, dobra učenica, vedra i vesela. Za Afroditu također imaju samo riječi hvale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni