Obavijesti

Show

Komentari 104

Stiže li Koko Kojić? Trudnica Severina osjeća jake mučnine

Stiže li Koko Kojić? Trudnica Severina osjeća jake mučnine
7

KEBA BI BLIZANCE Splitska pjevačica godinama je govorila da bi htjela dobiti djevojčicu kojoj bi dala ime Koko, a roditi bi trebala u rujnu. O trudnoći ne priča niti sa suradnicima

VIDEO

Trudna Severina (44) posljednjih dana boravi s obitelji u Zagrebu. Došla joj je rodbina supruga Igora Kojića (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Pjevačica zadnjih dana ne izlazi iz kuće. Nakon što je snimila promotivne fotografije za novi singl 'Otrove', na kojima joj se nazire trbuščić, i izbacila spot, povukla se iz javnosti. Na svojoj društvenoj mreži tek je stavila fotografiju s kumom Andreom Čermak (40), kojoj je čestitala rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igor stalno pri ruci

O trudnoći ne priča ni sa suradnicima. Sevi, koja je trudna tri mjeseca, još je rano pričati o tome. Želi da sve prođe u redu. Trenutačno osjeća jake mučnine. Ne nastupa već mjesec dana, a radne vikende u inozemstvu zamijenila je obiteljskim okruženjem. Igor joj je stalno na raspolaganju.

Seki ili braci posebno se veseli njezin sin Aleksandar (5), kojeg ima iz veze sa srpskim milijarderom Milanom Popovićem (51). Severina je Aleksandra rodila u novom splitskom rodilištu, a još nije poznato gdje će roditi drugo dijete.

Automat za mlijeko

- Majčinstvo je najljepši, kažu i najteži posao na svijetu. Ja sam iskusila ovo prvo, iako se prva tri tjedna poslije porođaja sve mijenja. Pretvoriš se u automat za mlijeko i mijenjanje pelena, a još ne znaš jesi li dobar automat, dobra ili loša majka, jer nemaš povratnu informaciju. Međutim, kad sam prvi put ugledala osmijeh koji mi je uputio moj anđeo, to je bio najljepši osjećaj u životu, neusporedivo ni s čim - rekla je nakon što je rodila Aleksandra.

Seve guli papriku

Njezin svekar Dragan Kojić Keba (56) hvali je kao najbolju snahu. Jedva čeka postati djed. Htio bi unuka i unučicu, pa se našalio i rekao da bi bilo najbolje da Severina rodi blizance.

- Nek’ smo živi i zdravi, bit će svega. Takva radost se ne može sakriti niti bih je ja htio kriti. Jedva čekam da dobijem unuče - rekao je prije godinu dana srpski pjevač, koji se pohvalio i kako je Seve dobra domaćica, pa mu pomaže guliti paprike za zimnicu.

Da je Severina trudna objavljeno je u srpskom magazinu Hello večer prije izlaska njezina novog singla 'Otrove'. Na promotivnim fotografijama za njezinu novu pjesmu pjevačica ima zaobljeni trbuščić. Zakamuflirala ga je majicom koju je svezala oko struka.

Neki nagađaju da je vijest o trudnoći namjerno puštena uoči objave njezina singla jer Seve puca na srpsko tržište. Da je ponovno u drugom stanju počelo se špekulirati prije nekoliko dana kad je sa suprugom Igorom otišla na odmor u Veneciju. Nosila je široku i slojevitu odjeću kako bi navodno prikrila trbuščić.

Severina je prije mjesec i pol dana s Igorom bila u Kaliforniji kod njegove sestre Nataše (32). Nakon toga počelo se špekulirati da je ondje posjetila najbolje američke doktore da joj preporuče stručnjake za umjetnu oplodnju u Europi. Severina je prije nekoliko dana najavila američku turneju sa srpskim ženskim bendom Ministarke, s kojima ima hit 'Uno momento'.

Dogovorile su nastupe u Chicagu i Los Angelesu krajem travnja, a Edita Aradinović (23) iz Ministarki tvrdi da se turneja neće otkazivati zbog Severinine navodne trudnoće.

- Ne znam ništa o tome. Ako je stvarno trudna, neka joj je sa svom srećom - rekla je Edita.

Seve mudro šuti

Dodala je da se sa Severinom nije čula jer, kaže, njihovu turneju organiziraju njihovi menadžeri.

- Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari te imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme, sigurno ćete doznati - rekao nam je preksinoć Tomislav Petrović, menadžer Severine.

S Milanom puklo nakon rođenja njihova sina

Inače on i Sevin sin Aleksandar (5) slave rođendan na isti datum, 20. veljače. Otac djeteta, srpski poduzetnik Milan Popović (51) pohvalio se da će za tri mjeseca s 23-godišnjom beogradskom studenticom Bojanom dobiti sina.

Dijete čeka i Milan

Nitko ih nije zajedno fotografirao, a Milan tvrdi da Bojana dolazi iz ugledne obitelji. Trudnoću svoje djevojke potvrdio je krajem siječnja. Najavio je i rušenje kuće na zagrebačkom Horvatovcu kako bi mu djeca imala što više prostora za igru, no još nije počeo s radovima.

Zaljubili se na svirci

Seve bi trebala roditi početkom rujna, pa će mali Aleksandar u razmaku od tri mjeseca dvaput postati stariji brat. Splitska pjevačica i bivši nogometni golman priželjkuju dijete. Upoznali su se u veljači 2015. godine nakon njezina koncerta u beogradskoj Areni. Tamo je Igora doveo Sevin dugogodišnji prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić, koji obitelj Kojić poznaje godinama.

Iskre između Severine i Igora odmah su planule, a tri mjeseca poslije najavili su vjenčanje. Crkveno je bilo u istarskim Balama u rujnu 2015., a kod matičara u Beogradu dva mjeseca poslije. Sevinu sreću pokolebava jedino dugogodišnji spor koji vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Bivši partneri bore se za sina na sudu. Seve o navodnoj trudnoći mudro šuti. Ne odgovara ni prijateljima na upite o prinovi. Večeras bi se trebala pridružiti Ivani Banfić na koncertu u Lisinskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija