Obavijesti

Show

Komentari 0

Storytelling: Pedro Abreu i Yoshka gosti drugog eventa

Storytelling: Pedro Abreu i Yoshka gosti drugog eventa
1

Svaki storytelling event prilika je za ugodno druženje uz zanimljive glazbenike, ovog puta to su Pedro Abreu gitarist s portugalskog otoka Madaire i fado pjevačica Yoshka

VIDEO

TookBook platforma za pričanje priča poziva sve zainteresirane da se prijave na drugi Storytelling Event koji će se održati u zagrebačkom Café baru Kôta -  9. svibnja na Dan Europe s početkom u 20 sati. 

Pozivaju sve zainteresirane da prijave svoje priče na drugi Storytelling Event na temu: „Europe Express“.  Podijelite vaše dogodovštine, iskustva, emocije i saznanja s putovanja, privremenog boravaka i rada u nekoj od europskih zemalja ili jednostavno o životu u Hrvatskoj kao europskoj zemlji. 

Za prijavu je potrebno:

Dostaviti kratki sinopsis vaše priče (do 300 riječi) i/ili kratki video (do 2 min) na adresu: press@tookbook.com. Prijavljeni radovi ne smiju biti do sada objavljivani. Prijavitelji moraju voditi računa o tome da su slobodni za nastup u navedenom datumu i da će prilikom Storytelling Eventa imati maximalno na raspolaganju 10 min za pričanje ili čitanje svoje priče. Rok za slanje priča je 29. travnja.2014., o rezultatima selekcije biti će obaviješteni do 3.svibnja 2014.

Svim selektiranim autorima TookBook poklanja tromjesečno, a pobjednicima svakog kruga  godišnje članstvo u svojoj eKnjižnici. Selektirane priče će biti uvrštene u eKnjigu u izdanju TookBooka te objavljene i distribuirane kroz TookBook - najveću regionalnu platformu eKnjige.

Svaki storytelling event prilika je za ugodno druženje uz zanimljive glazbenike, ovog puta to su Pedro Abreu gitarist s portugalskog otoka Madaire i fado pjevačica Yoshka, koji će nas svojom izvedbom odvesti na putovanje sudbine i volje, mora i vjetra, put čežnje... put Europom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'