Obavijesti

Show

Komentari 17

Stvarno su uporni: Hrvati na Eurosong idu preko Švicarske

Stvarno su uporni: Hrvati na Eurosong idu preko Švicarske
3

Daria Kinzer nastupa s pjesmom 'Someone Like You', a Mario Jurenić s 'I Still Love You (Mirela)'. Daria se 2011. s pjesmom 'Celebrate' nije uspjela plasirati u finale

VIDEO

Među glazbenicima koji se bore da predstavljaju Švicarsku na Eurosongu u Kopenhagenu su bivša hrvatska predstavnica Daria Kinzer (25) i Mario Jurenić (21) iz Velike Gorice.

Švicarci svojeg izvođača na Eurosongu biraju glasovanjem na internetu, a prijavilo ih se čak 158. Daria Kinzer se natječe s pjesmom “Somebody Like You”.

- Autori pjesme su me kontaktirali i rekli da bi pokušali u Švicarskoj, a ja sam pristala. Glasovanje je tek počelo - kaže Daria, koja se 2011. s pjesmom “Celebrate” nije uspjela plasirati u finale Eurosonga predstavljajući Hrvatsku. Kći Nijemca i Hrvatice živi u Beču te je nedavno snimila album šlagera na njemačkom jeziku.

- Ta je glazba baš jako popularna u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, a album ide na ta tržišta - rekla nam je Daria.

Mario Jurenić kaže kako su mu prijatelji, koji su veliki obožavatelji Eurosonga, predložili da pokuša na švicarskom izboru s pjesmom “I Still Love You (Mirela)”.

- Pristao sam jer nemam što izgubiti. Taman sam napisao i snimio pjesmu o curi u koju sam bio zaljubljen. Ona je rekla da joj se sviđa - kaže Mario. 

Htio je sudjelovati u zadnjoj sezoni “Hrvatska traži zvijezdu”, ali nije prošao audiciju. Pjevao je na hrvatskom i turskom, a kaže da ga je u izvedbi omela trema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina