Obavijesti

Show

Komentari 0

Sveto i Barabara žele otjerati unuke: Stave lokot na bunar

Sveto i Barabara žele otjerati unuke: Stave lokot na bunar
14

Snježana govori Ani kako je sve bilo u redu sa njom i Damirom dok nije došla ta Katarina. Ane je sad u dilemi, tjerati unuke iz sela ili ne

VIDEO

Katarina se vraća u selo i prolazeći kroz lokvu vode na cesti pošprica sređenu Snježanu koja ide na spoj s Damirom. Damir to vidi. Bijesna Snježana kreće prema Đurinoj kući gdje fizički napadne Katarinu i u tom obračunu izvuče deblji kraj. Razočarana Damirovom reakcijom vraća se u krčmu gdje je dočeka Ane sa snimkom sa Janjča gdje Snježana trči u gaćama po parkiralištu, koju je na Internet postavio netko tko je te noći bio na Janjču. Ane je bijesna, a Snježana posramljena i za sve krivi Katarinu.

Krešo i Tomislav su surfajući Internetom naišli na snimku sa Janjča u kojoj su prepoznali Snježanu i Damira. Ane zahtijeva od Mile objašnjenje. Mile u strahu od gubitka Aninog glasa obećava Ani da će Damir oženiti Snježanu. Ane na to odmahne rukom. 

Sveto i Barbara odlučuju izbaciti unuke iz sela i pod okriljem noći na bunar stavljaju lokot.

Snježana govori Ani kako je sve bilo u redu sa njom i Damirom dok nije došla ta Katarina. Ane je sad u dilemi, tjerati unuke iz sela ili ne. 

Mile je u strahu od nedostatka glasova i gubljenja predsjedničke funkcije i njegova hipohondrija dolazi do izražaja. No kada on i Stipe nađu u statutu rješenje kako da "nadmudre" Svetu idu na sastanak na kojem Mile podnosi ostavku, a Barbara zgrožena ponašanjem mladih u selu od vel. Mirka traži da organizira duhovne vježbe.

Krešu i Katarinu Snježana izbacuje iz krčme. Damir ih zatiče pored zaključanog bunara i ponudi im da ih odvede na doručak i kavu na jedno "specijalno" mjesto. Krešo odmah pristaje, a Katarina nema izbora. Uz zvuke Divljih jagoda odlaze iz sela. 

Josip i Tomislav se igraju sa paintball puškom u dvorištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu