Obavijesti

Show

Komentari 68

Svi luduju za Bali-begom: Žene mu plaćaju da večera s njima

Svi luduju za Bali-begom: Žene mu plaćaju da večera s njima
7

Burak Özçivit vraća se na male ekrane serijom ‘Bit ćeš moja’. Turski glumac morao je obrijati brkove po kojima je bio prepoznatljiv u seriji 'Sulejman Veličanstveni'

VIDEO

Glumac Burak Özçivit (32) glumi u turskoj seriji “Bit ćeš moja”, koja na Novoj TV počinje 12. lipnja. U novoj uspješnici utjelovljuje siromašnog mladića Kemala kojem se život potpuno preokrene kada upozna lijepu bogatašicu Nihan.

- Kemal je tipičan turski mladić s problemima kakve većina njegovih vršnjaka proživljava. On je student koji proživljava materijalne poteškoće i živi život prepuštajući se slučajnostima - kaže Burak. Markantni turski glumac, za kojem luduju žene diljem svijeta, za novu je ulogu obrijao brkove po kojima je bio prepoznatljiv u ulozi Bali-bega u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”.

- Brkove sam imao šest godina. Hoćeš, nećeš, vežeš se za njih. Prvih par dana bilo mi je jako teško. Nisam se mogao naviknuti sam na sebe - smije se Özçivit.

Serija “Bit ćeš moja” postala je posebno popularna u južnoj Americi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U Dubaiju u trgovačkom centru City Walk horde žena Buraka dočekuju kako bi se fotografirale s njim. Djevojke su za susrete “Meet and greet” početkom godine plaćale oko 4500 kuna. U to je bio uključen kratki razgovor i fotografiranje s Özçivitom te personalizirani autogrami. Ako su uz to željele i grupnu večeru s turskom zvijezdom, platile su oko vrtoglavih 9000 kuna.

- Mislim da ljudima ulijevam povjerenje. Čim se pojavljujete na ekranu, dobijete isprazne epitete ‘zgodan’ ili ‘lijep’. Mislim da na ulici ima na tisuće lijepih ljudi i zato treba pokazati prave kvalitete - kaže Burak.

U seriji mu partnericu glumi Neslihan Atagül (24) koja utjelovljuje lijepu bogatašicu Nihan. Šuška se kako uopće ne komuniciraju privatno izvan seta, a sve zbog ljubomore njihovih partnera. Burakova zaručnica, glumica Fahriye Evcen (31), voli često dolaziti nenajavljena na snimanja serije.

- Da, djevojka mi dolazi na set. Mislim da nema ništa prirodnije od toga - kaže glumac. Par se zaručio prošlog ljeta kada su otputovali na romantično putovanje u Rim.

Nakon što je Burak Özçivit najavio raskošnu svadbu 29. lipnja s glumicom Fahriye Evcen, rastužio je milijune obožavateljica.

Vjenčanje će biti u Istanbulu u skupocjenom Sait Halim Pasha Mansionu. Povijesna rezidencija nalazi se na obali mora, a sala za vjenčanje ima terasu s koje se proteže pogled na zvjezdano nebo. U Turkinju se zaljubio na setu serije 'Grmuša”, zbog čega je 2013. prekinuo zaruke s manekenkom Ceylan Capom (30).

- Djevojka koja je sa mnom mora biti svjesna mojeg posla. Kad sam u ozbiljnoj vezi, ne dajem povoda za ljubomoru - kaže glumac. Njegovu buduću suprugu obožavateljice ne simpatiziraju jer kažu da mu brani vožnje motorom koji obožava, a često boravi i u Njemačkoj zbog njezine obitelji. Spočitavaju joj i da je preumjetna zbog silnih operacija. Redateljici serije “‘Bit ćeš moja” Hilal Saral (46) prijete porukama na društvenoj mreži ako se radnja serije ne razvija u smjeru da se on i Neslihan vole.

- Ja samo radim svoj posao. Uopće ne marim za to. Ne osvrćem se na takva prepucavanja - kaže Burak. Početkom 2014. glumac je

u Istanbulu otvorio restoran “Bali-beg” koji je nazvao po svojem liku iz sapunice. Iako si je mogao priuštiti najbolje i najskuplje dizajnere interijera, glumac je sam uređivao prostor. Sve je u njemu u znaku bujnih brkova koji su bili Bali-begov zaštitni znak.

- Pravi sam gurman i kolege volim počastiti svojim specijalitetima, poput sogan dolme - kaže Özçivit. Dodaje kako hranu iz svoje zalogajnice često nosi na snimanja. Restoran posluje odlično zbog obožavatelja pa traži i hotel koji će također nazvati po ratniku sultana Sulejmana. Zamislio je da svaka soba ima detalj Bali-begove ratničke opreme.

Burak je savjete o otvaranju hotela potražio kod Kenana Imirzalıoglua (40), popularnog Ezela, koji godinama ima maleni hotel u Istanbulu. Glumac je u travnju 2016. posjetio Novi Pazar u Srbiji, gdje je promovirao film “Moj brat”, u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Ondje je uživao u ćevapima i pršutu, a grad je obilazio Mercedesovim kombijem vrijednim 1,2 milijuna kuna. Kada je pokušao obići znamenitosti grada, napala ga je horda djevojaka koje su ga pokušale dodirnuti, poljubiti ili ostvariti bilo kakav kontakt. Burak je u intervju 2013. za 24sata rekao kako bi volio posjetiti i Hrvatsku.

- O vašoj zemlji čuo sam samo najljepše priče. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti - poručio je tada glumac. Prije pet godina susreo se i s optužbama u turskim medijima da je homoseksualac.

- To su sve gluposti jer sam se vrlo uspješno bavio poslom modela - kaže zvijezda sapunica. U mladosti se bavio manekenstvom pa je 2003. bio top model Turske, a 2005. je bio prvi pratitelj na svjetskom izboru za modela. Završio je Fakultet likovnih umjetnosti u Istanbulu, ali ipak je prevagnula ljubav prema glumi.

- Trenutačno sam, hvala Bogu, vrlo sretan i spokojan u životu. U poslovnom pogledu se nastojim raširiti na različita područja, preispitujem život i rastem - kaže Burak. Serija “Bit ćeš moja” počela je sa snimanjem 2014., a ima samo dvije sezone.

- Gledatelji će uživati u ljubavnoj priči prožetoj brojnim kušnjama, usponima i padovima - kaže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu