Obavijesti

Show

Komentari 0

Svjetski popularan božićni hit u izvedbi Tereze i Jacquesa

Svjetski popularan božićni hit u izvedbi Tereze  i Jacquesa
2

očno 150 godina od početka gradnje đakovačke katedrale, srca i duše Đakova i čitave Slavonije, legenda hrvatske glazbe Tereza Kesovija i Jacques Houdek snimili su božićni duet 'Adeste fideles'

VIDEO

Točno 150 godina od početka gradnje đakovačke katedrale, srca i duše Đakova i čitave Slavonije, legenda hrvatske glazbe Tereza Kesovija i naš 'Gospodin Glas' Jacques Houdek snimili su jedinstven božićni duet 'Adeste fideles'

Sakralna građevina od čije nestvarne ljepote zastaje dah, katedrala sv. Petra u Đakovu, mjesto je radnje novog videospota iz kreativne radionice Produkcije Nova čiji su protagonisti glazbenici par excellence, Tereza Kesovija i Jacques Houdek, koji su na poziv glazbenog producenta Tihomira Ivanetića s velikom ljubavi i entuzijazmom pristupili snimanju dueta 'Adeste fideles', i to u svijetu jedinstvenoj izvedbi uz pratnju Tamburaške filharmonije.

Zahvaljujući gradu Đakovu, gradonačelniku Zoranu Vinkoviću, kao i Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, nevjerojatno lijep i veleban prostor Katedrale i Biskupskog dvora pridonio je čaroliji i posebnom bajkovitom ugođaju novog videospota koji će biti pravi božićni glazbeni poklon svim ljubiteljima istinske umjetnosti trajne vrijednosti, a himnodija Tereze i Jacquesa zauvijek će biti zabilježena u neprocjenjivom glazbenom naslijeđu. 

Svoje oduševljenje i zadovoljstvo novom suradnjom ne skrivaju ni glazbena diva Tereza Kesovija, kao ni pjevač anđeoska glasa Jacques Houdek kojem je duet s Terezom bio jedan od najvećih glazbenih snova.

-Imati tu čast i privilegiju snimati s legendom poput Tereze – za mene je pravi Božji dar i smatram ovo velikim blagoslovom na kojem sam zahvalan iz dubine srca. Tereza je za mene uzor u svakom smislu, osim što je diva svjetske klase, ona je i privatno osoba vrijedna svakog poštovanja, njen životni put i energija motiv su i velika inspiracija!', izjavio je Jacques odmah po snimanju spota.

Na jedinstvenost ovakve izvedbe posebno je ponosna i Tereza – 'Gospoda Ivanetić i Seletković, uz Tamburašku filharmoniju, napravili su pravo remek djelo! Ovo je izvedba kakve u svijetu nema, tambura je na poseban način ukrasila naš duet, a Jacquesov i moj glas baš su lijepo zaokružili ovu sjajnu ideju. Jacques je veliki pjevač, a osim toga je i moj divan prijatelj, stoga sam posebno sretna što će i ova suradnja ostati kao prelijepa uspomena na naše prijateljstvo!. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.