Obavijesti

Show

Komentari 80

Tajči odgodila turneju: Žao mi je, dugujem pošteni povratak

Tajči odgodila turneju: Žao mi je, dugujem pošteni povratak
5

'TO SADA NIJE MOGUĆE' U službenoj obavijesti za medije pjevačica je navela da će na turneju, umjesto u listopadu ove, krenuti tek u proljeće slijedeće godine

VIDEO

Žao mi je zbog pomicanja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez. Interes publike, mojih prijašnjih fanova, a i velikog dijela jedne cijele nove generacije koja me je iznenadila time što znaju i vole moje hit pjesme mi je dodatna motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski glazbeno-scenski show, piše u službenom priopćenju za medije Tatjane Cameron Tajči (40).

Pjevačica se na Facebooku svima zahvalila na podršci te napisala da joj je više nego ikada stalo da sa svojim obožavateljima podijeli svoju glazbu na najdostojanstveniji i najljepši način. Tajči je na turneju 'Ludujmo s dušom', zakazanu za listopad ove, odlučila krenuti tek na proljeće slijedeće godine. U priopćenju piše da je s obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji željela da cijene ulaznica budu pristupačne za sve one koji ponovno žele čuti pjesme poput 'Hajde da ludujemo', 'Moj mali je opasan' ili 'Bube u glavi'. 

- Zbog jako velikog budžeta cijele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili pričekati i pomaknuti turneju za proljeće 2012. godine - izjavila je pjevačica koja prije turneje planira objaviti nekoliko novih pjesama s američkim i hrvatskim glazbenicima, ali i nekoliko obrada starih hitova.

Novu karijeru izgradila je na duhovnoj glazbi

Tajči se kao 19-godišnjakinja proslavila hitom 'Hajde da ludujemo'. S njim je 1990. godine pjevala na Eurosongu i kao predstavnica Jugoslavije osvojila sedmo mjesto.

- Dok sam bila na vrhu, bila sam jako nesretna. Bila sam tinejdžerka i činila tipične greške za mlade ljude koji ne žive po Deset Božjih zapovijedi. Nisam znala da sam griješila, dok se nisam počela osjećati osamljenom i prljavom iznutra - izjavila je jednom pjevačica za časopis Catholic New World.

Na vrhuncu karijere 1991. godine otišla je u SAD i novu karijeru izgradila na duhovnoj glazbi. 

Kao jedan od razloga zašto je odlučila ponovno zapjevati u rodnom gradu pjevačica je navela to što je lani u svibnju otišla na svoju prvu mamografiju. Pet dana je čekala rezultate pretraga i tada je razmišljala o tome što bi napravila da joj u životu nije preostalo još mnogo vremena. Rezultati su bili dobri, a pjevačica je odlučila napraviti ono što je tada zaželjela, odnosno, otputovati u Zagreb i imati koncerte nakon 20 godina izbivanja s hrvatske glazbene scene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu