Obavijesti

Show

Komentari 4

Taylor Swift prekinula bojkot glazbenog servisa zbog Katy?

Taylor Swift prekinula bojkot glazbenog servisa zbog Katy?
3

Pjevačica je povukla sve svoje albume s glazbenog servisa Spotify jer smatra da svojom besplatnom uslugom obezvrjeđuje njenu glazbu. No ipak se predomislila

VIDEO

Taylor Swift (27), najpoznatija pjevačica koja je dosad bojkotirala besplatan internetski servis za streaming glazbe Spotify, zamjerajući mu da obezvrjeđuje umjetnički rad, u petak je prekinula bojkot.

Svi albumi dvadesetsedmogodišnje pjevačice, pa i zadnji "1989" koji je postigao golem uspjeh, opet su se pojavili na Spotifyju u petak ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Njezin agent je rekao da tim povratkom i prvim pojavljivanjem albuma "1989" na toj najvećoj internetskoj platformi za slušanje glazbe koji pjevačica nije htjela onamo staviti kad je izašao 2014., obilježavaju 10 milijuna prodanih primjeraka albuma u svijetu i 100 milijuna prodanih naslova u Sjedinjenim Državama.

Pravi razlog prestanka bojkota, navode neki, je njeno dugogodišnje rivalstvo s bivšom prijateljicom Katy Perry (32) koja je nedavno objavila svoj novi album 'Witness' koji je dostupan na Spotifyju. 

Taylor Swift i mnogi drugi glazbenici i pjevači zamjeraju Spotifyju da svojom besplatnom uslugom koja se financira reklamama, obezvrjeđuje njihovu glazbu.

Spotify je rekao da je za prava platio 5 milijarda dolara, ali najveći dio novca ide izdavačima a ne umjetnicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin