Obavijesti

Show

Komentari 128

Terry plaća jahtu 550.000 eura na tjedan i krstari Jadranom...

Terry plaća jahtu 550.000 eura na tjedan i krstari Jadranom...
1

U Hrvatsku je kapetan londonskog nogometnog kluba Chelsea došao prije nekoliko dana. Prvo su bili u Rovinju, a zatim su došli do šibenskog akvatorija

VIDEO

Nema boljeg od jutarnjeg plivanja, pohvalio se John Terry (35) objavivši video na društvenoj mreži.

Engleski nogometaš s obitelji uživa na jahti, a trenutačno su usidreni ispred otoka Hvara. U Hrvatsku je kapetan londonskog nogometnog kluba Chelsea i bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije došao prije nekoliko dana. Prvo su bili u Rovinju, a zatim su došli do šibenskog akvatorija.

Osim Primoštena i Rogoznice, Terry, njegova supruga Toni te blizanci Summer i Georgie (10) posjetili su Nacionalni park Krka, kojim su oduševljeni.

Obitelj krstari na luksuznoj jahti O’Pari3 dugačkoj 72 metra. Tjedan dana krstarenja na njoj stoji 550.000 eura plus troškovi održavanja. Terryju to ne bi trebao biti problem jer kao kapetan Chelseaja godišnje zaradi oko 8,5 milijuna eura.

 

Jet Ski with @toni26terry ❤️ ☀️🇭🇷

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

Na raspolaganju im je devet spavaćih kabina, teretana, jacuzzi na palubi, tri blagavaonice za 16 ljudi i prostrane kupaonice. Uživaju i u vožnji jet-skijem. Uz njih, na jahti je i 20 članova posade. Terry je već objavio nekoliko fotografija i videa na kojima se vidi kako obitelj uživa u lukusuzu.

John na jahti na golemom televizoru prati utakmice ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Iako još igra za Chelsea, 2012. je odlučio da više ne želi igrati za reprezentaciju, u kojoj je također bio kapetan. Mnogi fanovi i danas žale zbog toga, no ne želi se vratiti u reprezentaciju.

 

 

📷👌

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu