Obavijesti

Show

Komentari 81

Tko bi odolio ovim ljepoticama? 'Nesigurni dečki nas odbijaju'

Tko bi odolio ovim ljepoticama? 'Nesigurni dečki nas odbijaju'
1

VRUĆI KADROVI Cure su se razgolitile, Boris Štajduhar ih je snimio, a naši čitatelji biraju pobjednicu. Deset finalistica bez problema se skinulo u toples zbog atraktivnih fotografija

VIDEO

Deset seksi djevojaka stalo je pred objektiv umjetničkog fotografa Borisa Štajduhara. Čitatelji 24sata odabrat će najbolju među finalisticama, a Laura Pende (20) i Jelena Radovančev (18) odmjeravaju snage ovog tjedna.

- Za izbor sam saznala na webu 24sata i odlučila se prijaviti - kaže Laura s Raba. Dodaje kako joj ovo nije prvi put da se skidala pred fotografom.

- Ovo snimanje nije vulgarno jer se nismo razodjenule do kraja. Fotke su umjetničke, a u umjetnosti je sve dozvoljeno – kaže model. Svojim najjačim adutima smatra stražnjicu, usne i oči, ali prije svega stil odijevanja.

Laura voli buntovnike

- Ne bih se podvrgnula estetskim korekcijama jer može postati ovisnost. Sad sam fokusirana na školovanje i rad preko ljeta – kaže atraktivna crnka. Ljeto provodi kupajući se i sunčajući.

- Nemam dečka i odgovara mi tako – kaže Laura. Dodaje kako je muškarci mogu privući stavom.

- Volim pomalo buntovne i neobične frajere. Stalno me obasipaju romantičnim porukama i pozivima za spoj – smije se Rabljanka. Za životne uzore bira glazbene i filmske umjetnike, a plan joj je upisati glumačku školu.

U školi svi hvale njezin izgled

Djevojkama savjetuje da se prijave na ovakve izbore jer su dobro životno iskustvo i odlična zabava. Druga natjecateljica, Jelena iz Vukovara, na izbor se prijavila neplanirano i iz čistog izazova.

- Kad me Boris nazvao i rekao da sam prošla u top deset, nisam mogla vjerovati - kaže srednjoškolka. Dodaje kako se modelingom bavi odmalena jer se dobro osjeća u svojoj koži i voli pokazivati tijelo. U slobodno vrijeme voli čitati kriminalističke romane, a društvena mreža Facebook joj je najslabija karika.

- Nađem vremena i za ljubav. Bitna je samo organizacija, kaže Vukovarka. Privlače je pametni i odlučni dečki sa stavom, a izgled joj ne igra ključnu ulogu.

- Nesigurni muškarci me u startu odbijaju. Možda su za to krive i moje slike na kojima izgledam opasno, ali nisam takva – smije se crvenokosa. Najveća anegdota dogodila joj se na snimanju reklame za šampon.

- Žiri se šokirao jer sam imala 14 godina, a trebale su im punoljetne djevojke. Ipak, odlučili su odabrati mene jer su im se svidjeli moja kosa i izgled – kaže finalistica. Dodaje kako se nikada ne treba bojati rizika jer može biti ključan za uspjeh. Jeleni su planovi završiti srednju ekonomsku školu u Vukovaru i nastaviti manekensku karijeru.

Snimala reklamu za šampon

- Moja najveća i neispunjena želja je da mladi dobiju priliku postići nešto u svom mjestu. Modelinga u Vukovaru i općenito Slavoniji gotovo da i nema – zaključuje Jelena. Sve o ovom izboru možete pratiti na 24sata.hr i Facebook stranici ‘24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi’.

Na snimanju se odlično zabavila

Zanosna Laura Pende objašnjava da snimanje nije vulgarno jer se nisu razodjenule do kraja. Tvrdi da su fotke umjetničke, a u umjetnosti je sve dozvoljeno.

Žele opet stati pred kameru

Jelenu Radovančev i Lauru Pende fotografirao je Boris Štajduhar, a za frizuru je zaslužan Perman koncept Zagreb. Make up je djelo Marije Martinović/JL Style Akademija.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...