Obavijesti

Show

Komentari 268

Top 5 muškaraca Lidije Bačić: Usain Bolt je frajer za mene

Top 5 muškaraca Lidije Bačić: Usain Bolt je frajer za mene
1

Glazbenica obožava uspješne sportaše i kreativne filmaše. Ljepotu smatra prolaznom i precijenjenom, a humor i inteligenciju osobinama koje njezin idealni dečko mora imati

VIDEO

Oni su simpatični, karizmatični, talentirani i iznimno uspješni u svom poslu. Oni su muškarci s kojima bih rado popila kavu. Slijedi moj top 5, rekla nam je Lidija Bačić (30).

Usain Bolt (29) - on je mlad, visok i zgodan, a usto on je vjerojatno najbolji sprinter u povijesti. Teško je pobrojiti sva njegova zlata i medalje, kojima je postavio nove rekorde i pomaknuo granice u sportu. Svaka čast.

Reuters/Pixsell

Manuel Neuer (29) - on je zasigurno najuspješniji nogometni golman današnjice, usto je visok i zgodan. Iako je osvojio sve što se može osvojiti u svijetu nogometa, vjerujem da će nastaviti nizati uspjehe. 

PHIL McCARTEN

Alejandro González Iñárritu (52) - od radijskog voditelja do jednog od najboljih režisera. Pratim njegov rad još od 2000. godine, kad me osvojio filmom ‘Pasja ljubav’, a jedan od njegovih najnovijih uradaka ‘Birdman’ ostavio me bez teksta. Po karakteru mi djeluje osjećajan i nježan, a usto su mi pomalo egzotični latino frajeri. 

Screenshot YouTube

Tarantino (52) mi je jedan od omiljenih režisera. Obožavam njegov smisao za humor i britke dijaloge u filmovima. Njegov genijalni opus svjedoči o njegovoj inteligenciji i dubokom proživljavanju svijeta oko sebe. Možda nije frajer za kojim bi se cure okretale na ulici, ali ljepota je ionako prolazna i precijenjena. Volim duhovite i inteligentne muškarce s kojima ti nikad nije dosadno jer uvijek imaš o čemu razgovarati.

Pixsell

Javier Bardem (46) - on je nedvojbeno najzgodniji muškarac na mom popisu, ali nije me osvojio isključivo izgledom. Osvojio me prvenstveno kao glumac i sjajno odrađenim ulogama u filmovima ‘Biutiful’, ‘Nema zemlje za starce’, ‘Život je more’... Ima neku posebnu karizmu kojom privlači valjda sve žene oko sebe. Javier, Javier... 

Kako bih zavela svakog od njih? Mislim da bih lako ostvarila početnu komunikaciju jer imamo zajedničkih tema. Naime, ja sam strastveni filmofil, a sport malo manje pratim, ali posebno cijenim jer traži puno volje i odricanja. Za daljnju komunikaciju nemam posebne taktike, bila bih prema svima ista, odnosno svoja, prirodna i opuštena. Nema smisla pretvarati se da si nešto što nisi samo radi naklonosti nekog muškarca. Vjerujem da su takve veze kratka vijeka. Kao curica bila sam zaljubljena u Michaela J. Foxa (54) iz serijala ‘Povratak u budućnost’.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 268
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu