Obavijesti

Show

U Revelinu cijelo ljeto partijale mnogobrojne svjetske zvijezde

U Revelinu cijelo ljeto partijale mnogobrojne svjetske zvijezde
10

Sada se bez ikakve sumnje može reći da mnoge domaće i svjetske zvijezde jednostavno ne mogu propustiti zabavu u jednom od najboljih klubova na svijetu, dubrovačkom Culture clubu Revelin

VIDEO

Sada se bez ikakve sumnje može reći da mnoge domaće i svjetske zvijezde jednostavno ne mogu propustiti zabavu u jednom od najboljih klubova na svijetu, dubrovačkom Culture clubu Revelin. Iako ljetna sezone, sudeći prema posjeti i preostalim gostovanjima DJa (Tom Swoon, Tube&Brger i Kryder), niti izdaleka nije gotova, već je sada jasno da je i ovo ljeto Revelin bio mamac mnogim poznatim i priznatim, među njima glumcima, sportašima, glazbenicima, modnim blogericama i drugima koji su se nagledali dobrih klubova po svijetu i znaju da će u dubrovačkoj tvrđavi naći istu uslugu i zabavu.

Tako su ovog ljeta u Revelinu plesali: najbolji hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona, Goran Ivanišević, njemački nogometni reprezentativac, Sami Khedira, nogometaš Manchester uniteda Ander Herrera, reprezentativac BiH, Edin Džeko, hrvatski reprezentativci Nikola Kalinić i Ivan Perišić, igrač Juventusa i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, rukometaš Barcelone Kiril Lazarov, bivši svjetski prvak u kick boksu Hesdy Gerges, košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović, zvijezda NHL-a, P.K. Subban, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, glumci Nera Stipičević i Andrej Dojčić, te trendsetterica Nicole Isaacs.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, iz Revelina ne smiju otkriti sva imena jer su mnogi tražili potpunu diskreciju, ali se zna da su u starom zadnju i ovog ljeta partijali prinčevi, neki svjetski poznati glumci i vlasnici velikih kompanija.  Dubrovnik, dakle, osim već poznatim znamenitostima, privlači svjetske zvijezde i klubom koji je već nekoliko godina na listi sto najboljih. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac