Obavijesti

Show

Komentari 48

U showu 'Ljubav je na selu' su se tukli, a sada su dobili kćerku

U showu 'Ljubav je na selu' su se tukli, a sada su dobili kćerku
3

I dok gledatelje uskoro očekuju novi kandidati koji su spremni uhvatiti svoju Amorovu strelicu, lanjski su već 'debelo' zaljubljeni, vjenčani i postali roditelji

VIDEO

Da dokumentarna sapunica RTL-a 'Ljubav je na selu', farmerima i farmericama uistinu pomaže u pronalasku srodne duše, gledatelji su se mogli uvjeriti već nebrojeno puta kroz šest sezona.

Prošla sezona bila je po mnogo čemu posebna, ali cijelu emisiju okrunile su zaruke između farmera Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić.

Mihael je crnokosu Saru zaprosio pred kamerama i voditeljicom Marijanom Batinić, a Sara je pristala. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu starog tri mjeseca, a mladi roditelji zahvalni su što ih je baš 'Ljubav je na selu' spojila.

‘Zahvaljujući showu 'Ljubav je na selu' upoznali smo se i zaljubili. Sada živimo zajedno i imamo malog sina Bornu s kojim uživamo i uz kojeg u našem domu vlada prava obiteljska atmosfera. Još se nismo vjenčali, ali u budućnosti svakako planiramo svatove’, otkrila je Sara.

A sjećate li se pete sezone kada je otkačena 'atipična' Ličanka s piercinzima i tetovažama, 22-godišnja Dragana Vojnović, ugostila Nemanju Blanuša te s njim vodila 'bitke'? Tada su se svađali kao pas i mačka te ga je Dragana jednom prilikom čak i otjerala sa svog imanja, pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako. 

Dragana i Nemanja su se vjenčali početkom ove godine, a prije četiri mjeseca život im je obogatio nova članica obitelji, kćerkica Sara.

- Nema se tu što puno reći. Da nije bilo 'Ljubav je na selu' tko zna bismo li Dragana i ja bili zajedno, a kamoli postali roditelji! Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila  i što sam postao sretni tata - rekao je Nemanja.

Osim njih, i Mato i Nikolina Smolčić postali su roditelji dvoje djece, Stjepan i Nikolina Pavlić imaju dvoje, a Tomislav i Karolina Copić, imaju jedno dijete.

I nova, sedma sezona dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', pomoći će farmerima i farmericama da pronađu ljubav, a već se šuška da se i ove sezone dogodila ljubav! Stoga budite uz nove ljubavne priče na RTL-u, od 3. studenog, u 21.10. sati. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin