Obavijesti

Show

Komentari 39

U top formi: Pomlađenu Adjani (61) zamijenili su za Bellucci

U top formi: Pomlađenu Adjani (61) zamijenili su za Bellucci
4

ŠTO STARIJE, TO BOLJE Isabelle ne krije da koristi botoks, dok su naše dame sklonije vježbanju, zdravoj prehrani i jeftinim kremama protiv bora

VIDEO

Pojavivši se na francuskom filmskom festivalu, Isabelle Adjani (61) zasjenila je kolegice bezvremenskom ljepotom. Mnogi su je zamijenili s desetljeće mlađom kolegicom Monicom Bellucci.

Francuska glumica i pjevačica njemačko-alžiskog podrijetla kaže da je tajna njezina izgleda u tome što ne koristi puder. No mnogi špekuliraju da se podvrgnula estetskim korekcijama, od kojih ona tek priznaje korištenje botoksa i hijaluronske kiseline kao pomoć u peglanju bora. No mnogi se slažu da nije pretjerala i da izgleda zadivljujuće za svoje godine. Sedamdesetih je glumila u tridesetak filmova te drži rekord u osvojenih pet nagrada Cesar za najbolju glumicu. Dobitnica je dvostruke nagrade za najbolju glumicu festivala u Cannesu te je dva puta bila nominirana za Oscara za najbolju glavnu ulogu.

Sasso jede sve osim ananasa

Dijana Bećirević (54) još je jedna dama koja se može pohvaliti bezvremenskom ljepotom. Seks-simbol bivše Jugoslavije nedavno je očarala svojim izgledom i zanosnom figurom na plaži Banje u Dubrovniku. Karijeru modela započela je kao 14-godišnjakinja. Nakon što je snimila nekoliko reklama, iz rodne Tuzle preselila se u modnu meku Milano.

Seks-bomba: Dijana Bečirević nedavno je očarala izgledom na plaži u Dubrovniku

Za njom su uzdisali brojni muškarci. Osvojila je, kako tvrdi, Ala Pacina, za kojega je rekla da joj je dosadio, Nikija Laudu, Gorana Bregovića... Završila je tri fakulteta, a osim modelingom bavila se glumom i novinarstvom. U svijet filma uveo ju je Federico Fellini. Italiju je zamijenila Amerikom te se iz Rima odselila u Los Angeles, gdje i danas živi.

Ljepotu duguje sirovoj prehrani

Miss Jugoslavije 1982. Ana Sasso (53) kaže da uopće ne pazi na prehranu. Jede sve osim ananasa koji ne može podnijeti. No mukotrpno vježba u teretani ili trči na Marjanu. U skupocjene kreme ne vjeruje. Koristi 'klasične' i jeftine. Glumica Nada Abrus (64) jede sirovu hranu, no nikad nije bila na dijeti. Zavisno o raspoloženju ide u teretanu, pješači, pleše zumbu te prakticira jogu.

Pipi djevojka: I tri desetljeća nakon snimanja reklame ostavlja bez daha

- Ma kakvi botoksi i zatezanja kože. Uvijek kažem da mi je trebalo puno godina da skupim svoje bore da bi ih se tek tako lako odrekla - rekla je Abrus o tajni svoje ljepote. U teretani bez problema diže utege, a kao i Sasso ne vjeruje u skupocjene kreme. Upotrebljava samo one bez konzervansa. Kosu boji sama, i to kod kuće.

- Najbitnije je u životu biti veseo - savjetuje vitalna Nada.

Tajna je u jogi: Glumica Nada Abrus jede sirovu hranu i puno vježba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin