• Članak
  • Komentari 29
  • Share
  • Tweet1
http://hwcdn.net/r8g2h8a5/cds/24video/video_flv/final!!!!.flv

U Zagrebu se vjenčali Niko Kranjčar i Simona Fistrić

Naš nogometni reprezentativac danas je izmijenio bračne zavjete sa Simonom Fistrić u Crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu pred 40-ak najbližih

Petak, 18. 7. 2008. u 20:18    Piše: I. Prgomet, R. Vukadin
Među prvima na jučerašnje vjenčanje Simone Fistrić (29) i Nike Kranjčara (23) u Crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi u crnom Golfu petici dovezao se njegov otac Zlatko.
- Uzbuđen sam. Sretan sam što je do ovog dana uopće došlo. Zadovoljan sam sinovim izborom - rekao je ushićeni Cico.
Otkrio je da će svatovima pjevati bend Kužiš, stari moj, ali bit će i DJ, jer ipak je to mladenačka svadba. Na vjenčanje su stigli Dario Šimić sa Jelenom u terencu i parkirali ga na pješačkom prijelazu.
- Nemam im ja davati nikakve bračne savjete - smijao se Dario.
Minutu prije 19 sati u crnom Passatu stigli su i mladenci. Simona je spretno nabadala po neravnom pločniku u štiklama držeći se o Niku. Za kumu je odabrala prijateljicu iz djetinjstva, a Nikin je kum bio bivši dinamovac Marko Marić. Nakon što su izrekli “da”, odjeknula je pjesma “Rajska djevo, kraljice Hrvata”. Bračni par je četrdesetak uzvanika zasulo rižom i bijelim ružinim laticama.
- Super sam - rekao je Niko na izlazu iz crkve.
- Ceremonija je bila dirljiva i uistinu prekrasna - ispričao nam je Dario. Svatovi su se potom odvezli u nekoliko stotina metara udaljenu galeriju Kranjčar, vlasništvo Nikine mame Elvire. Tada su se svatovima priključili Mihael Mikić i supruga Ljupka Gojić.

RODITELJI ODUŠEVLJENI SVADBOM
Niko i diplomirana ekonomistica Simona zaljubili su se prije šest godina. Posljednje dvije godine žive zajedno. Simona se odselila s njim u Split dok je igrao u Hajduku. Sad žive u Portsmouthu. Par je ženidbom razveselio roditelje. Simona kaže da kod Nike voli sve, a da ju je osvojio toplinom i iskrenošću. Cijeni to što zna da razgovorom može riješiti svaku situaciju. Kranjčar je nedavno rekao kako mu puno znači što je Simona uvijek uz njega i podržava ga u karijeri.

Tagovi: simona fistrić, niko kranjčar, vjenčanje

Izdvojeni komentari 29 komentara Pogledaj sve komentare
18.07.2008., 20:37

sanjaR: Nek im je sa srecom. A sad ih pustite na miru, a ne da bude Niko i Simona plove brodom, rucaju zajedno, setaju, sjede, kuhaju,...i sta ti ga ja znam. Sretno mladenci! ZIVILI! Aj bok!

18.07.2008., 21:07

sofia loren: kako li ga je ova samo zbarila...bit ce da je inteligentna....a ako je onda mu svaka cast jer mi je dosadilo vidjati nogometase i lutke iz izloga,tj. silikone ,sifone,itd...

18.07.2008., 21:08

budic: sretno im,..lijep su par,..hvala bogu pa nije opet neki par manekenka-nogometaš,...sretno ljudi!!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar