Obavijesti

Show

Komentari 202

Uzbuna na farmi: Josipa ukrala puding pa ga cijelog uništila

Uzbuna na farmi: Josipa ukrala puding pa ga cijelog uništila
3

Tomislav se jedini odvažio jesti puding, no na kraju je zaključio da ne valja pa ga je ipak bacio. Gorana i Antu zanimalo je kako je Josipi uspio zagorjeti puding

VIDEO

Puding kojeg su farmeri kupili na Sajmu, Tomislav je sakrio u svoj ormar kako ga nitko ne bi pronašao. Međutim, nije računao na oštroumnost Gorana, Josipe i Ante koji su ga ipak uspjeli pronaći. Josipa se prihvatila kuhanja pudinga, no zagorio joj je, ali ipak ga je poslužila trojci na Novoj farmi.

- Ma ne valja ovo. Pa puding treba miješati, ne možeš ga pustiti da sam radi. Ne zna kuhati, pa što kuha onda - bio je ljut Gordan te je dodao: 'Ona misli da smo mi budale pa ćemo to jesti'.

Tomislav se jedini odvažio jesti puding, no na kraju je zaključio da ne valja pa ga je ipak bacio. Gorana i Antu zanimalo je kako je Josipi uspio zagorjeti puding. 

- Ne možeš staviti više ako ide toliko i toliko - poručio joj je Goran, a zatim im je Josipa objasnila: 'Stavila sam tri deci više mlijeka pa se nije malo zgusnulo, ali zato sam stavila malo griza, pa su se grude uhvatile, pa sam to procijedila'.

Izgoreni puding je, kaže Josipa, poklon za Tomislava od Svetog Nikole. 

- Neka dečko malo pojede, neka se opusti, jest da malo zagara, ali nema veze. Neka se sjeti da je Sveti Nikola bio, donio tri šibe i dva pudinga. To je ok, je li tako? Bar je nešto dobio za Svetog Nikolu - kazala je Josipa i zaključila: 'Nemojte me pitati o tom puding više ništa, kako je sakriven, tako je otkriven'.

Goran se nije mogao suzdržati, a da se ne našali na Josipino kuhanje pudinga, pa joj je dobacio: 'Znaš što znam? Da ti neću nikada naručit svadbenu tortu'.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu