Obavijesti

Show

Komentari 4

Večeras prva epizoda nove serije 'Kud puklo da puklo'

Večeras prva epizoda nove serije 'Kud puklo da puklo'
3

Zbog oporuke, Đurini unuci dolaze u selo, a kako će ondje opstati uz osebujne mještane, također željne novca, bit će zanimljivo pratiti u uzbudljivim nastavcima

VIDEO

Večeras na Novoj TV prvi put ulazimo u ličko selo Oštrovac gdje ćemo upoznati živopisne likove nove dramske serije s elementima humora ''Kud puklo da puklo''.

- Atmosfera na setu je sjajna. Goran Rukavina, naš kreativni producent, je okupio sjajnu glumačku ekipu, radimo odličnu dramsku seriju s elementima humora i ne mogu dočekati da seriju počnemo pratiti i na ekranu - izjavila je glumica Mirna Medaković koju ćemo gledati u ulozi Katarine, jedne od troje unuka koji zbog oporuke dolaze u ličko selo Oštrovac. 

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini (Mirna Medaković), Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac će pripasti selu. Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Na čelu mjesnog odbora je Damirov otac Mile (Milan Štrljić), dok njegov ljutiti oponent Sveto (Žarko Radić) radi sve kako bi zasjeo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara (Ecija Ojdanić), svećenik Mirko (Ivan Herceg), Milin najbolji prijatelj Stipe (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), vlasnica lokalne krčme.

Zbog oporuke, Đurini unuci dolaze u selo, a kako će ondje opstati uz osebujne mještane, također željne novca, bit će zanimljivo pratiti u uzbudljivim nastavcima koji nam dolaze.

Jelena Rozga izvodi naslovnu pjesmu serije

Nova serija ''Kud puklo da puklo'' počinje s emitiranjem u ponedjeljak, a tada ćemo po prvi puta čuti i naslovnu pjesmu ove jedinstvene dramske serije s elementima humora koju izvodi popularna pjevačica Jelena Rozga. Glazbu nove serije Nove TV potpisuje Tonči Huljić koji je i autor uvodne najavne pjesme.

-Odoh ja i nećeš za me više čut, nemoj biti zabrinut, ide mi se, a i ne ide, tu nema ravnoteže jer nas puno stvari veže. Zato mi je teže - samo je dio teksta pjesme koja će nas od ponedjeljka svakodnevno uvoditi u uzbudljiv svijet, ličko selo Oštrovac koje okuplja živopisne likove te opisuje njihovu borbu za milijun kuna i pravu bitku za preživljavanjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu