Obavijesti

Show

Komentari 49

Verici i Draganu djeca iz škole nose bilježnice za autograme

Verici i Draganu  djeca iz škole nose bilježnice za autograme
4

Na roditelje su najponosniji sin Gabrijel i kći Anika Faith. Iz škole im nose bilježnice jer prijatelji žele njihov autogram. Bračni par poslije showa želi otvoriti vlastiti restoran

VIDEO

Najveća obožavateljica nam je bila 99-godišnja nona, štićenica u domu za starije koji vodimo suprug i ja. Zbog nje se televizor morao pojačati ‘do daske’ jer slabije čuje, a pljeskala je kao da je na utakmici, kaže Verica Jovanović (32).

Medicinska sestra i suprug Dragan (34), medicinski tehničar, treći su u RTL-ovu hit showu “Tri, dva, jedan - kuhaj!”. Na roditelje su najponosniji sin Gabrijel (11) i kći Anika Faith (7). Iz škole im nose bilježnice jer prijatelji žele imati Veričin i Draganov autogram. 

- Gabrijelu, koji ide u peti razred, zna biti malo neugodno kad mu stariji dečki iz škole kažu da ima zgodnu mamu - smije se Verica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je ona predložila suprugu da se prijave u “Tri, dva, jedan - kuhaj!“. Draganu je, kaže, kuhanje, velika strast, voli eksperimentirati s namirnicama, maštovit je i stalno uči, a ona mu je u showu bila prvenstveno moralna potpora.

- Htjeli smo se zabaviti, a cilj nam je bio ne ispasti u prvoj emisiji. Prije nikad nisam radila čvarke, fileke ili burek. Dobili smo konstruktivne kritike i savladali nove vještine, ali glavni kuhar u obitelji i dalje će biti Dragan. Kad smo prije deset godina počeli živjeti zajedno, samo sam htjela da mi se makne iz kuhinje, a zapravo sam s njim osvojila pravi jackpot - kaže Verica.

Bračni par iz Ližnjana poslije showa želi otvoriti vlastiti restoran, a trenutačno vode kafić i dom za starijih 30 štićenika.

- Dok smo radili u bolnici, bilo je teško uskladiti smjene i rijetko smo bili zajedno. Zato smo prvo osnovali zdravstvenu njegu na terenu, a poslije unajmili kuću u kojoj je sad dom - rekla je Verica, koja se svojedobno okušala i u makenenskim vodama.

Nosila je revije u Puli i bila na izboru za Gospođu Hrvatske.

- Mama me poslala na tečaj manekenstva jer je htjela da ispravim držanje i budem malo ženstvenija, ali to nikad nije bilo ništa više od hobija - rekla je Jovanović. S Draganom, s kojim je u braku četiri godine, ima ljubimce tarantulu, guštera i papigu tigricu, a supružnici dijele i ljubav prema tetovažama.

- Dragan ih ima 27, a ja 17. Prva koju sam napravila bila je posveta sinu Gabrijelu, a poslije su došle i one za roditelje, kćer… Suprug će uskoro na leđima napraviti portret cijele naše obitelji - rekla je Verica.

Iskustvo koje su stekli u kulinarskom showu ne bi mijenjali ni za što. Novac i nagrada nikad im nisu bili prioritet jer to, kažu, dođe i prođe, ali prijateljstva i znanje ostaju zauvijek.

- Ne žalim ni za čim, iako me povrijedilo što sam u očima nekih možda ispala zloćka. Takva sam, temperamentna, nikad nisam znala skriti osjećaje, a Dragan je smireniji. Nadopunjujemo se i odlično funkcioniramo kao par - zaključila je Verica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život