Obavijesti

Show

Komentari 12

Vesna iz Masterchefa ostavlja se kuhanja i želi biti šminkerica

Vesna iz Masterchefa ostavlja se kuhanja i želi biti šminkerica
3

Vesna Matulić, koja je bila jedna od 15 najboljih kuhara showa 'Masterchef', ušla je u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa. Nada se poslu vizažistice

VIDEO

Ušla sam u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa. Za mjesec dana ta tvrtka otvara ekskluzivnu trgovinu u središtu Zagreba pa će uz prodaju šminke imati i vizažiste koji će uljepšavati lica, kaže Vesna Matulić (36).

Jedna od 15 najboljih kuhara 'Masterchefa' nakon što je izašla iz showa nadala se da će spojiti umjetnost i hranu te postati stilist za hranu.

- Htjela bih ukrašavati jela na tanjurima za restorane i hotele - rekla je tada.

Kako je vidjela da u tome neće uspjeti, vratila se struci, šminkanju. Završila je koledž za ljepotu u Londonu, gdje je živjela pet godina, pa je stručnjak za modnu šminku, ali i za izradu filmskih maski.

- Crtala sam rupe od metaka na čelu, rane po tijelu ili glumce pretvarala u osakaćene i izgorene ljude. Ipak, najdraže mi je šminkati glumce za serije. Sad radim na seriji 'Larin izbor'. Znam tamo pola ekipe, pa mi je odlično surađivati s njima - kaže ljubiteljica hrane.

Dobila je i ponudu za manju ulogu u seriji Nove TV. 
Trebala je u srijedu glumiti samu sebe, no zbog glamurozne prezentacije šminke Illamasqua u muzeju Mimara nije mogla otići na snimanje u Split. Nada se da će dobiti posao vizažista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin