Obavijesti

Show

Komentari 148

Vi ste odabrali: Laura Pende (20) je najseksi Hrvatica 2016.

Vi ste odabrali: Laura Pende (20) je najseksi Hrvatica 2016.
3

Izbor za najseksi Hrvaticu je završen. Naši čitatelji najviše su glasova dali finalistici Lauri Pende. Glasovi čitatelja pribrojit će se glasovima stručnog žirija. Uskoro slijedi proglašenje pobjednice

VIDEO

Najprestižniji izbor ljepote došao je do finala. Deset kandidatkinja koje je snimio umjetnički fotograf Boris Štajduhar bore se za titulu Najseksi Hrvatice.

Glasovi čitatelja 24sata pribrojit će se bodovima koje su dobile od žirija. Podsjećamo vas na ljepotice koje smo vam predstavili tijekom srpnja.

Ana Marija Šutić (22) bavi se modelingom, a želja joj je završiti školu za vizažisticu. Finalistica iz Svete Nedelje kaže kako joj je najuzbudljivije iskustvo statiranja u filmu “Jezero”, redatelja Luca Bessona.

Laura Pende (20) radi kao model, a ljeti se bavi sezonskim poslovima na rodnom Rabu. Želi postati glumica i planira upisati glumačku akademiju.

- U potpunosti sam zadovoljna tijelom i ne bih nikad išla na estetske operacije - kaže Laura.

Tea Lukić (21) profesionalno se bavi plesom.

- Moji aduti su pristupačnost i brbljavost, dok drugi hvale moje oči i stražnjicu - kaže Zagrepčanka.

Ana Brajčić (22) u slobodno vrijeme nosi modne revije i bavi se modelingom, a studira na Fakultetu političkih znanosti i diplomaciju na privatnom veleučilištu.

- Nije mi se neugodno skidati sve dok nije vulgarno - kaže studentica.

Laura Meštrić (21) prijavila se jer voli izazove. Osim što se bavi modelingom, Zagrepčanka ima i stalan posao. 

Anđela Šimac (20) kao adute izdvaja samouvjerenost i ambicioznost te orijentalni izgled. Sinjanka se bavi fotomodelingom, a najviše radi u inozemstvu.

Uz fotografa Štajduhara ne možeš se osjećati nelagodno. Čovjek je profesionalac i pravi gospodin, kaže Iva Frankić (28). Riječanka se bavi PR-om i organizacijom, a po zanimanju je inženjerka prometa. Smatra da su njezini aduti oči i osmijeh jer je to prvo čime osvoji ljude.

Finalistica Jelena Radovančev (18) najmlađa je ovogodišnja natjecateljica. Vukovarka se modelingom bavi odmalena jer kaže da se dobro osjeća u svojoj koži.

- Prije nekoliko godina su me odabrali da reklamiram šampon, ali su se šokirali kad sam im rekla da imam samo 14 godina - smije se srednjoškolka.

Martina Djaković (20) bavi se manekenstvom, a kako voli putovati, želja joj je otići u Milano. Vrbovčanka smatra da su njezini najveći aduti samopouzdanje te lijepa kosa i oči.

Valentina Vlah (27) vodi kafić u centru Rijeke, a poput ostalih cura bavi se i modelingom.

- Smatram da imam obline na pravim mjestima, a seksepil dolazi i iznutra - kaže Opatijka. Njezina majka Doris Vlah (52) bila je finalistica ovogodišnjeg showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”.

Deset finalistica se predstavilo, a naši će čitatelji danas i sutra će moći glasati za svoju favoritkinju. Rezultati glasovanja zbrojit će se s onima stručnog žirija. Žiri čine fotograf Boris Štajduhar, guru luksuza Monty Shadow, talijanska glumica i blogerica Audrey Tritto, estetski kirurg Zoran Žgaljardić i novinarka 24sata Morana Ćosić.

- Jako sam zadovoljan ovogodišnjim izborom. Prijavilo se puno djevojaka i bilo je teško odabrati finalistice - kaže Štajduhar.

Dodaje kako mu je drago da su sve oduševljeno prihvatile njegovu ideju da od njih napravi moderne seksi ratnice.

Ispijanje koktela uz bazen: Djevojke su se tri dana družile i izmjenjivale poslovna iskustva

'Ovaj izbor je odskočna daska za pobjednice'

Sve djevojke koje su nosile ovu titulu dosad su ostvarile uspješnu manekensku karijeru, kaže Štajdi. Djevojke je ugostio u luksuznom resortu Falkensteiner pokraj Zadra. Za njihovu kosu pobrinuli su se stručnjaci frizerskog studija Perman, a našminkale su ih make up artistice iz JL Style Akademije.
 
Spa centar: opuštanje nakon cjelodnevnih obveza i snimanja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...