Obavijesti

Show

Komentari 14

Video web epizode - saznajte što očekuje Ivonu i Kristinu!

Video web epizode - saznajte što očekuje Ivonu i Kristinu!
6

U sklopu nezaboravne snježne avanture u organizaciji 24sata i nove Opel Mokke, djevojke očekuje pregršt zabave, snijega, sportskih avantura i novih poznanstava

VIDEO

1. EPIZODA – Tko su Ivona i Kristina?

U prvoj od 4 web epizode koje ćete moći pratiti od 7. veljače na portalu 24sata te 24sata TV, upoznajte Ivonu i Kristinu – tko su,  otkud su, čime se bave, zašto su se prijavile i što očekuju od putovanja!

Upoznat ćete i Opel Mokku iz prve ruke, saznati zašto je idealna za zimska putovanja te kako su se Ivona i Kristina snašle za volanom putujući do Kronplatza. Kao što smo već pisali, Kronplatz je jedno od najmodernijih skijališta u regiji, a ni bogata hotelska ponuda, na čelu s hotelom Olympia gdje će biti smještene Ivona i Kristina, zasigurno neće odmoći vrhunskoj zabavi.

2. EPIZODA - Testiranje skijališta

Kako su obje ambasadorice vrhunske dugogodišnje skijašice, brojne staze kojima je Kronplatz bogat, omogućit će im uživanje u skijanju na najvišoj razini! Podsjetimo da je Kronplatz uključen u sustav Dolomiti Superski koji obuhvaća 12 skijališta s više od 1220 km staza za alpsko skijanje i više od 450 žičara. Od nedavno je Kronplatz preko staze Piculin spojen s Alta Badijom pa se skijaši mogu priključiti i na poznatu Sella Rondu. Skijašku kartu  nije potrebno vraćati, a poput ostalih skijališta u sustavu Dolomiti Superski, i s ovom kartom će djevojke moći dobiti kompletan pregled svog skijaškog učinka s grafičkim prikazom, nakon što se vrate u Zagreb.

Nadamo se da će Ivona i Kristina biti dovoljno hrabre te testirati i tri crne staze: Sylvester i Herrnegg, obje po 5 km koje se s vrha spuštaju prema Brunicu te nedavno otvorenu 2 kilometara duga stazu Piculin - najstrmiju među crnim stazama na Kronplatzu, koja se spušta s vrha iznad San Vigilia prema spoju za Alta Badiu.

3. EPIZODA – Noćni život Kronplatza

Popularno zvani Croplatz, već je godinama poznat kao omiljena destinacija hrvatskih skijaša i vrhunsko mjesto za ludi noćni provod! Što se zabave i noćnog života tiče, osim mnogobrojnih kafića, restorana i pivnica u Brunicu, najpoznatiji je apres-ski bar K1 u Risconeu gdje zabava počinje oko 16 sati, a završava u sitnim noćnim satima. Novootvoren je apres-ski bar u Olangu u kojem će se djevojke sasvim sigurno dobro zabaviti po skijanju.

Moći ćete pratiti djevojke kako se spremaju za izlazak, upoznaju mlade iz cijele Europe te njima prenose svoje doživljaje i iskustva iz Zagreba. Djevojke očekuje izvrsna atmosfera za koju se kaže da „ne postoji ni na obali u ljetnim mjesecima“.

4. EPIZODA – Fire & Ski show, rafting na snijegu i zip line!

U četvrtak 21.2., Ivona i Kristina prisustvovat će jedinstvenom spektaklu – Fire & Ski Show! Nevjerojatni skijaški skokovi i čisti doskoci, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a kombinacija zapaljene vatre i kuhanog vina, omogućit će djevojkama da zaborave na hladnoću. Osim zadivljujućih skokova i završnog vatrometa, za sve posjetitelje organiziran je veliki Apres Ski Party koji traje do dugo u noć.

Osim toga, djevojke će isprobati i rafting na snijegu te vožnju tzv. „zip line“ – najduže čelično uže u Europi dugačko čak 3,2 km koje se proteže od mjesta San Vigilio di Marebbe do doline Kronplatza. Uz pratnju iskusnih instruktora, djevojke će se spuštati brzinom od 80kn na sat na visini od čak 420m!

Ne propustite video epizode iz Kronplaza te redovito pratite blogove Ivone i Kristine na www.24sata.hr/party-skijanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...