Obavijesti

Show

Komentari 0

Vitezovi žele pobjedu kako bi mogli kupiti kombi za udrugu

Vitezovi žele pobjedu kako bi mogli kupiti kombi za udrugu
8

Želimo popularizirati viteške udruge i motivirati ljude, a osobito djecu, da se počnu baviti streličarstvom, kojim se razvijaju koncentracija, disanje i samokontrola, rekao je Enio

VIDEO

Ekipa iz udruge Viteški red sv. Nikole u showu 'Supertalent' oživit će dio renesansne povijesti.

- Želimo popularizirati viteške udruge i motivirati ljude, a osobito djecu, da se počnu baviti streličarstvom, kojim se razvijaju koncentracija, disanje i samokontrola - rekao je Enio i dodao da očekuju pobjedu kako bi kupili kombi koji im je neophodan za udrugu.

supertalent

Druga po redu javna audicija Supertalenta proteklog vikenda okupila je mnoge izvanredne talente. I ovoga puta pred žiri su stali brojni sjajni natjecatelji te se predstavili pjevanjem, plesanjem, raznim akrobacijama, a žiri je još odlučivao o prolasku karatista, iluzionista kao i o kandidata s nekim sasvim neuobičajenim talentima.

Jedan od njih je zasigurno i Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, koji je već u prvim trenucima svog nastupa ostavio žiri u čudu.

Stupivši na pozornicu i opisavši svoj talent kao lakoću lomljenja predmeta rukom, žiriju nije bilo potpuno jasno što će to izvesti, a nakon što je rukom prerezao staklenu bocu, pa potom i ciglu, žiri se složio, a Martina mu poručila:

- Vi ste rođeni showman!

Muhamed, koji inače drži 12 Guinnessovih rekorda, svojim nastupom odlučio je dodatno zabaviti žiri pa je tako svakome od članova žirija dodijelio ulogu u pojedinom segmentu nastupa. Prva se na pozornicu popela Martina te je asistirala tijekom razbijanja cigle, a najoduševljeniji bio je Janko koji je bejzbolskom palicom umjesto pune limenke razbio betonsku ploču, dok je Muhamed u rekordnom vremenu nekoliko limenki razbio golom rukom.

- Ovo apsolutno u životu nisam vidjela! Taj uragan energije, pa jel' vidite pozornicu kako izgleda? Ja da sam najbjesnija to ne bih napravila - oduševljena je bila Martina.

Sudeći po drugoj audiciji, gledatelje Nove TV svakako čeka pravi spektakl u najpopularnijem talent showu u svijetu, Supertalentu, a već idućeg vikenda žiri popularnog talent showa očekuju novi talenti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...