Obavijesti

Show

Komentari 81

Vođa Tornada: 'Branio sam Hrvatsku, a sad branim Đoleta'

Vođa Tornada: 'Branio sam Hrvatsku, a sad branim Đoleta'
1

DIRNUTI GLAZBENIK Navijač Bore Poštar naljutio se na sugrađane koji su se protivili Balaševićevu koncertu u Zadru. Pjevač ga je pozvao na nastup kao posebnoga gosta

VIDEO

Nisam mogao ni sanjati da će moja nedavna objava na društvenoj mreži toliko daleko otići te da će doći i do samog Đorđa Balaševića. Rekao je to Boris Marin (55), osnivač navijačke skupine Tornado iz Zadra, koji je u tom gradu poznat i po nadimku Bore Poštar. On je prije nekoliko dana zaratio sa sugrađanima koji su se protivili koncertu Đorđa Balaševića (64) u dvorani Višnjik.

Muzikalna obitelj

- Moj brat Valter, koji je pjevao u klapi Intrade, kao i ja je jako muzikalan. Naučili smo svirati gitaru uz Balaševićeve pjesme - rekao je Bore. Dodao je da Hrvati imaju toliko dobrih pjevača i pjevačica, ali je Balašević napisao najljepšu pjesmu o Vukovaru. Marin je nekoć predvodio moćnu zadarsku navijačku skupinu, radio je kao poštar, a sad je u mirovini.

Idol navijača: Boris Marin u naselju Relja ima svoj Tornado mural, koji je nacrtao Dino Dević

- Ja sam među prvima otišao dragovoljno braniti Hrvatsku kad je trebalo i zato ne podnosim kad danas neki napadaju Balaševića - govori njegov veliki obožavatelj koji kaže da Đorđe nije kao ostali srpski pjevači.

Bratstvo i jedinstvo

- Evo, Zdravko Čolić nije uspio u Zadru napuniti dvoranu, a za Balaševića je već sad rasprodano svih 10.000 karata. Njegove pjesme ‘Prva ljubav’ i ‘Slovenska’ podsjećaju me na mladost. Pjevao sam ih navečer uz gitaru na plaži i tako osvojio srce moje supruge - prisjetio se romantičnih vremena.

- Nažalost, Zadar ima imidž grada slučaja i nadam se da će se to promijeniti te da ćemo postati tolerantna sredina - rekao je Bore Poštar, koji je svojim stavom dirnuo i samoga pjevača. 

Tvoji su moji. Balašević je Boru te njegovu obitelj i prijatelje pozvao da mu budu počasni gosti

Balaševićeva kći Jelena Beba (33) vidjela je Borin stav na društvenim mrežama i proslijedila ga Đorđu, koji ga je odmah pozvao na koncert.

- Ne čitam nikad što pišu o meni, ali da me netko ovako žestoko brani, nisam doživio. Volio bih da budeš naš gost... Smisli, eto, ispred svih Zadrana koji misle kao Ti, nešto o čemu bih mogao da napišem koji stih. Pozdrav Tebi i Tvojima... Takoreći Mojima! - zaključio je Balašević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge