Obavijesti

Show

Komentari 27

Vranješu nude 730 tisuća kuna da na TV-u raskrinka Karleušu

Vranješu nude 730 tisuća kuna da na TV-u raskrinka Karleušu
17

Izvor otkriva kako bi ovo Lazukiću bila idealna prilika da zaradi honorar i time riješi financijske probleme dok će Vranješ teško pristati na sudjelovanje u showu zato što zaradi gotovo šest milijuna kuna godišnje

VIDEO

Produkcija 'Parova' spremna je platiti 730 tisuća kuna bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu (29) i bivšem suprugu Nataše Bekvalac (38), Luki Lazukiću za ulazak u sljedeću sezonu reality showa, piše Kurir.

Navodno je namjera glavnih organizatora da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi braka s Bekvalac, dok bi nogometaš pričao o navodnoj seks-aferi s pjevačicom Jelenom Karleušom (41). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙌🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

-  Lazukić i Vranješ stoje na popisu za sljedeću sezonu 'Parova'. Oni će u tijekom sljedećeg tjedna dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi 100.000 eura, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu ponudili sve ono što su pratili u medijima. Pošto se njih dvojica nisu javno oglašavali, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnericama ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje što oni imaju da kažu - otkriva je izbor za Kurir.

Oprostio Karleuši prevaru pa ju časti jahtom od 6 milijuna kuna
Oprostio Karleuši prevaru pa ju časti jahtom od 6 milijuna kuna

Izvor otkriva i kako bi ovo Lazukiću bila idealna prilika da zaradi honorar i time riješi mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča kako ima financijskih problema.

S druge strane, Vranješ je u belgijskom Anderlechtu zarađivao gotovo šest milijuna kuna godišnje, a trenutno igra u grčkom nogometnom klubu AEK, pa su tvrdi izvor male šanse da uđe u show.

- On bi tek imao što da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dvije godine. Iako je u javnosti procurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvijek može biti zanimljivo za javnost - rekao je izvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin