Obavijesti

Show

Komentari 185

Zadnja borba ljubavnika: Tko će pobijediti, Josipa ili Goran?

Zadnja borba ljubavnika: Tko će pobijediti, Josipa ili Goran?
7

U prvom polufinalnom dvoboju Goran je pobijedio Gordana, a iz drugog je kao pobjednica izašla Josipa. Goran i Josipa, ili kako su im farmeri nadjenuli nadimke

VIDEO

Nakon šesnaest tjedana došlo je vrijeme da saznamo tko će postati pobjednik pete sezone Farme i otići bogatiji za iznos od pola milijuna kuna.

U prvom polufinalnom dvoboju Goran je pobijedio Gordana, a iz drugog je kao pobjednica izašla Josipa. Goran i Josipa, ili kako su im farmeri nadjenuli nadimke, Popaj i Oliva stat će jedno nasuprot drugoga u posljednjem dvoboju ove sezone.  Goran se, kaže, probudio dobre volje.

- U finalu sam s osobom s kojom sam tu od početka. Ja, Josipa i Ante smo stvarno od početka, nismo se svađali - otkrio je finalist Goran ističući da koliko je svjestan što ide kući nakon četiri mjeseca, toliko i nije.  

Kako kaže, s Josipom je od početka showa. Iako su u početku bili u suprotnim zajednicama, svoju ljubav pronašli su na sjenici gdje su pali i prvi poljupci ovo dvoje farmera.

- Mogu reći da je Farma obilježila dio mog života. Puno sam se promijenio u ova četiri mjeseca - dodao je, sretan što je unatoč sumnjama svojih bližnjih da će ga, kako kaže, njegov jezik koštati, ipak dogurao je do samog kraja showa.

- Moj jezik je mene doveo do finala i to nije mala stvar - istaknuo je. Njegova bolja polovica Farme, Josipa, tvrdi da je i nju 'jezik' koštao, no ističe kako je ponosna na svoj rad kojim je doprinijela razvoju farme.

- Na farmu sam prvenstveno došla zbog same sebe. Došla sam vidjeti kakav je život u ekstremnim uvjetima, ne fizički, već ovih 18 karaktera različitih. Ja sam osoba koja pristaje na sve uvjete i ide do kraja. Takva sam bila kao malena, takva sam i sad - ponosno će Josipa i dodaje kako je jedino sredinom sedmog tjedna doživjela emocionalnu poljuljanost.

- Tad je kolao u meni onaj dio gdje se vagalo ići van ili ostati. Znala sam otići do jezera i to mi je bio jedini spas, samo da glavu odmorim. Mislim da su me moje ruke i rad dovele do finala, ali najbitnije od svega je bila moja izdržljivost i snaga, ali ipak najbitniji je taj sportski duh - rekla je.

Nakon pobjede nad Tomislavom, Josipa je u šali poručila Goranu kako će ga oderati, a kaže, unatoč tome što imaju posebnu vezu, borit će se istinski i svim silama.

- Bit će ozbiljno finale i ja i Goran ćemo to dostojno odradit jer ipak je tu ulog 500 tisuća kuna i tko bude bolji, neka pobijedi i nosi novce kući - zaključila je.

Gordan, kojemu je finale za dlaku izmaknulo, kaže, navijat će za Josipu, jer, ističe – više voli žene od muškaraca. Za razliku od njega, Darko, prednost daje muškom rodu.

- Moji asovi su svi pali, ali opet bi volio da Goran pobjedi jer sam uvijek za muški rod kakav god bio - kazao je.  Uz Gordana, Darkov najveći as bio je i Tomislav, koji je priželjkivao vidjeti sebe u finalnom dvoboju s Goranom.

- Ovo dvoje finalista su zasluženo došli u finale i neka bolji pobjedi i odnese glavnu nagradu - otkrio je Tomislav i zaključio 'Ja sam svoju nagradu osvojio, a to je moja Barbara'.

Dok su neki priželjkivali dvoboj titana, a neki dvoboj suparnika, polufinalni dvoboji iznjedrili su završni dvoboj dvoje ljubavnika Farme. Tko će od njih dvoje pobijediti, ne propustite saznati u finalnoj emisiji Farme od 21.20 sati na Novoj TV.

 

Tko će večeras pobijediti?
Goran
Josipa
 
 
 
 
 
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu