Obavijesti

Show

Komentari 87

Ležernu Britney prije spektakla autobusom su odvezli u Arenu

Ležernu Britney prije spektakla autobusom su odvezli u Arenu
33

Pjevačica je odsjela u zagrebačkom hotelu Westin. Večeras će nastupiti u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje 'Femme Fatale' na koju je krenula 16. lipnja

VIDEO

Pop zvijezda u subotu navečer će u sklopu svoje turneje 'Femme Fatale' nastupiti u zagrebačkoj Areni. Kako doznajemo, pjevačica je u Hrvatsku stigla autobusom u četiri sata ujutro iz Budimpešte u kojoj je nastupila u petak navečer. Odsjela je u predsjedničkom apartmanu hotela Westin u kojem noćenje stoji 11.250 kuna.

Pop zvijezda nije imala posebnih zahtjeva prije nastupa. Od organizatora je tražila da joj dostave 50 bočica vode i maserku te im je strogo zabranila dostavu nezdrave hrane. Britney će na svjetskoj turneji nastupiti u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi i Aziji.

Do odlaska na koncert nije željela izaći iz apartmana jer se igrala sa sinovima

- Britney, Britney, skandirale su obožavateljice iz Austrije ispred zagrebačkog hotela Westin, u kojem je pjevačica odsjela.

Kako smo saznali od njezine osobne pomoćnice Felicie Culotte Britney nije željela izaći iz apartmana do odlaska na koncert jer se željela igrati sa sinovima Seanom Prestonom (5) i Jayden Jamesom (4). Ispred hotela snimljen je njezin otac Jamie, kojeg je Spears angažirala za organizaciju svoje svjetske turneje. Jamie se kombijem zaputio u Arenu dok je njezina majka Lynne posljepodne provela šećući se ispred hotela s unucima i dečkima iz osiguranja. Ubrzo su se vratili u hotel jer su ugledali fotoreportere. Pjevačicu su oko 18 sati autobusom prevezli u Arenu. S njom su bili članovi osiguranja i ostatak ekipe.

Na turneji na koju je krenula 16. lipnja u Sacramentu, Britney Spears (29) promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Na njemu se nalaze hitovi 'Hold It Against Me' i 'Till The World Ends' kojima je pjevačica vratila svoj nekadašnji 'sjaj'. 

Zbog zahtjevne koncertne produkcije kapacitet dvorane smanjen je na 12 tisuća mjesta. S pjevačicom će na koncertu nastupiti i Ella Dvornik (20) i Ornela Bešker Amulić (24), dvije od ukupno deset pobjednika natječaja 'Kad se pretvorim u Britney' koji je organizirao Exkluziv Vikend.

'Slomili' su je brojni problemi, no Britney se vratila

Nakon što je postala jedna od najprodavanijih glazbenica s više od 67 milijuna prodanih albuma njezina karijera neko vrijeme je stagnirala zbog brojnih privatnih problema.

Pjevačica se prvi put udala 2004. godine za prijatelja Jasona Alexandera s kojim je u braku bila 55 sati. Iste godine udala se za Kevina Federlinea s kojim ima dva sina, a rastali su se dvije godine kasnije.

Nakon kraha trogodišnjeg braka pjevačica je privremeno izgubila skrbništvo nad djecom, liječila se u psihijatrijskoj ustanovi, obrijala je glavu, pravo raspolaganja nad njezinim financijama pripalo je njenom ocu Jamieju, a snimljena je i tijekom vožnje automobila dok je sina držala u krilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...