Obavijesti

Show

Komentari 35

Žanamari Perčić htjela kopirati Severinu, a ispala je Vlatka...

Žanamari Perčić htjela kopirati Severinu, a ispala je Vlatka...
1

Žanamari se trudila transformirati u Splićanku, ali mnogi su u njezinoj preobrazbi, osim Pokos, prepoznali i voditeljicu Ivu Jerković, dok je neke podsjetila na seksepilnu dadilju Fran

VIDEO

Drago mi je da je Severina gledala nastup i pohvalila nas. Moram reći da nije nimalo lako biti Seve. Draže mi je dobiti mušku ulogu jer mi je manje srodno i lakše ‘sakrijem’ samu sebe, kaže Žanamari Perčić (35). Pjevačica se u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirala u pjevačicu Severinu Kojić (44).

- Kod Žanamari mi se posebno svidio seksepil dok me imitirala. Želim joj puno uspjeha dalje u showu - rekla je Severina.

  'Dadilja’: Glazbenica je izgledom podsjetila na seksi glumicu Fran Drescher     

Uvojci kao Pokos i Jerković

Svojom transformacijom Žanamari je gledatelje podsjetila i na voditeljicu Vlatku Pokos (46), manekenku Ivu Jerković (35) te glumicu Fran Drescher (59), poznatiju kao 'dadilju' iz istoimene humoristične serije. Gledatelji su komentirali kako bi Perčić bez problema mogla zamijeniti Jerković u kvizu 'Kolo sreće'. Sve navedene dame imaju dugu kosu s prepoznatljivim uvojcima, istaknute jagodice na licu i punije usnice.

   Vlatka Pokos: Čini se kao da obje pjevačice posjećuju istog frizera     

- Mene su kolege zezale da sličim Nikolini Pišek. Sve spomenute žene su predivne. Bitno je samo da na sceni nisam bila ja - kaže Perčić. Za transformaciju u Severinu šminkeri nisu koristili protetiku.

- Dugo je trajalo šminkanje. Zatezali su mi lice i pokušavali izvući maksimalno samo sa šminkom. To je više bio ‘beauty make up’ - kaže Žanamari.

Ponovno mijenja spol

Dodaje da se toliko dobro osjećala ponovno sa smeđom kosom da joj je došlo da ofarba svoju plavu kosu i postane brineta. Pjevačica u daljnjem natjecanju više priželjkuje muške uloge jer ne voli previše ženskih dodataka.

   Iva Jerković: Žanamari neodoljivo podsjeća na hostesu showa ‘Kolo sreće’ pa bi je mogla i mijenjati     

- Idealno bi bilo biti muškarac bez umjetne brade jer previše svrbi - smije se pjevačica. Dodaje kako joj je teško hodati u štiklama, pa i za svoje nastupe bira što udobniju obuću.

- Za ženu treba imati više energije. Lakše je samo stati u hlačama i jakni te pjevati - kaže Žanamari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane