Obavijesti

Show

Komentari 94

Zatajila je dečka: Zbog fatalne Barbi farmeri su na rubu rata

Zatajila je dečka: Zbog fatalne Barbi farmeri su na rubu rata
1

Tomislav i Kristijan bore se za Barbaru koja dečka ne spominje. Barbara je izjavila da s Tomislavom misli krenuti ozbiljno. Dodala je da Kristijana voli, ali se on ne trudi dovoljno oko nje

VIDEO

Sudionica ‘Farme’ Barbara Peterčić (24) našla se u ljubavnom četverokutu. Dok vani ima dugogodišnjeg dečka Matiju Jankovića iz Velike Gorice, u showu 'ljubi' soboslikara Tomislava Crnčevića (29) i agroturističkog tehničara Kristijana Nikšića (23) iz Prugovca kraj Pitomače.

- Tomislavu ne mogu odoljeti. S njim bih voljela krenuti ozbiljno. Kristijan se ne trudi dovoljno dobro oko mene kao on - kaže Velikogoričanka. Da misli nešto više s Crnčevićem, otkrila je kad su njih dvoje uhvatili u ljubavnom klinču u šumi, gdje su se strastveno grlili i ljubili.

Tomislav: Zagrepčanin je prvi počeo ‘mutiti’ i ljubiti se s Barbarom

- Tomislav je jako zgodan momak. Dosta je hiperaktivan, dok sam ja povučena - rekla je knjigovotkinja. Dodala je kako se suprotnosti očito privlače, a ni Zagrepčanin nije ostao ravnodušan prema plavookoj farmerici.

- Između nas se rađa ljubav. Barbi je jako lijepa, kulturna, vrijedna i pristojna djevojka - rekao je soboslikar. Ipak, nemire i ljubomoru među njih unio je Kristijan koji je priznao da se zaljubio u Velikogoričanku. 

- Nakon mjesec i pol dana probudila mi se emocija prema Barbi - rekao je nježno Nikšić.

Dodao je da mu je jako stalo do nje, ali se ne želi uplitati između nje i Tomislava. Želi s Barbarom probati nešto više kad izađu iz showa i budu nasamo. 

Kristijan: Priznao je da, unatoč svemu, gaji osjećaje prema Barbari

- Mislim da Tomislav nije za nju. Ona je dobra, a on preživahan - kaže Kristijan. Smatra kako se on knjigovotkinji sviđa, ali joj trenutačno odgovara biti s Tomislavom jer su u istoj zajednici dok je on u suparničkoj. Tomislav se zbog svega naljutio i odrješito joj rekao da izabere koga između njih dvojice želi za sebe. Zbog Peterčić je nastala prava pomutnja, dečki se svađaju, a ona plače. No Barbara ni jednom od njih nije rekla da vani ima dečka Matiju s kojim je pet godina. On ju je navodno dovezao i ispratio u show.

- Sve skupa me uznemirava i ne želim ništa komentirati o tome - rekao je Barbarin dečko.

Matija: S dečkom iz Velike Gorice je pet godina u ozbiljnoj vezi

Navodno je dolazio kod njezine obitelji te su zajedno pratili 'Farmu' sve dok Peterčić nije našla druge odabranike i upustila se u ljubavne avanture.

Tomislavu je vrijeme da se uozbilji što se tiče ljubavi. Mislim da se zbilja zaljubio u Barbaru, kaže Marko, mlađi brat Crnčevića. 

Farmerova brata zanima što će biti s Tomislavom i Barbarom kad izađu s 'Farme', a ona mu se čini simpatičnom djevojkom.

Farmerica se pojavila s modricom od ljubljenja koju nije pokušavala nimalo sakriti

- Ne poznajem je osobno pa ne znam kakva je privatno. Bilo bi mi drago, ako se vole, da im uspije - kaže brat Marko.

Dodaje kako ga je stariji brat ugodno iznenadio jer je vrijedan na farmi i misli da bi mogao daleko dogurati. Tomislavova baka baš nije previše naklonjena Barbari jer smatra da današnje cure više nisu kao što su nekoć bile.

- Moj Tomislav je prepošten, a Barbara je malo prevrtljiva - kaže baka Dragica. Soboslikar je vezan uz svoju baku i rasplakao se kad je prije nekoliko tjedana u showu dobio njezino dirljivo pismo. Kristijanovi prijatelji vide da on nešto osjeća prema fatalnoj Velikogoričanki i oni bi voljeli da budu zajedno.

Barbara i Tomislav vole izmjenjivati nježnosti noću u krevetu dok drugi ne vide

- Kiki je dobar dečko i sigurno misli ozbiljno s njom - kaže njegov prijatelj i susjed Luka.

Za Nikšića kaže kako do sada nije imao ozbiljnih ljubavnih veza, ali je pouzdan i samostalan dečko.

- Kristijan što misli, on to i kaže. Barbara mu se sviđa vjerojatno zbog karaktera - smatra susjed. Dodaje da bi mogli uspjeti kao par, osim ako Barbara nema neke druge planove na pameti. S cijelom situacijom je najmanje sretna Barbarina obitelj, kao i ona njezina dečka.

- Još ne mogu vjerovati da ni nakon mjesec dana ove ‘farmerske ljubavi’ Barbi nije pomislila na dečka, odnosno mojega bratića - kaže Marijana iz Zagreba. Ogorčena je i tvrdi da su Matija i Barbara živjeli zajedno. 

- Jako me to boli. Pitam se ima li Barbi srce i sjeća li se s kim je provela pet godina - kaže Marijana. Dodaje kako je Janković najdivniji dečko kojega poznaje te da knjigovotkinji neće nikad oprostiti što ga je javno povrijedila. 

- Sretno joj bilo u showu i u životu. Bila sam ponosna kad je ušla u ‘Farmu’, a sad ne znam što bih rekla - zaključuje Marijana. Barbarina sestra Marija pokušava smiriti tenzije rekavši da je njezina sestra raskinula s Matijom jer im više nije išlo u vezi.

Dok se na društvenim mrežama vode ratovi, Velikogoričanka se bez razmišljanja prepušta strastima. Tako se pojavila s modricom na vratu, odnosno 'ljubavnim ugrizom'. Dok se sad svi pitaju tko ju je strastveno ljubio i 'grickao', sve sumnje padaju na Tomislava. S njim se farmerica voli maziti i u krevetu. Iako su sve prisniji, Barbara kaže kako se ne želi seksati ispred kamera. 

- Ja sam malo izgubljena i znam da na neke stvari ipak neću moći utjecati. Ostajem pri tome da sam sretna što god da odlučim - napisala je Barbara u oproštajnom pismu prije showa.

 

“Nikad neću oprostiti barbi što je povrijedila dobrog Matiju”

Sestrična Barbarina dečka

 

“Moja sestra je prekinula s Matijom prije ulaska u show”

Marija Peterčić

 

“Ja sam malo izgubljena, ali sretna što god da odlučim na farmi”

Barbara u oproštajnom pismu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin