Obavijesti

Show

Komentari 36

Zavodnik Alojz priznao: 'Bojao sam se Anje, zato sam lagao...'

Zavodnik Alojz priznao: 'Bojao sam se Anje, zato sam lagao...'
1

LAŽNA NADA Iako zna da više ništa ne želi s Boronjek, Zagorski Putin uvjeravao ju je kako postoji šansa da baš ona postane njegova žena

VIDEO

Prvo su se spetljali i spavali zajedno, onda je zbog agresivnog i ljubomornog ponašanja Alojz izbacio Anju s imanja. Tijekom rastanka rekao joj je kako postoji 'velika šansa da on ponovno odabere nju jer mu je ona na prvome mjestu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

- Ona se tome nada, ali ja ću joj polako reći da to nije to. Sad sam lagao, iako to ne volim, ali bojao sam se njezine reakcije. Mislio sam da će puknuti, napast mene ili druge djevojke na imanju, a osim toga, meni je dosta bruke - rekao je Alojz Kanceljak (31) iz Tuhelja. Tvrdi kako između njih kasnije, iza kamera, više nije bilo ružnih scena, a on joj je uspješno dao “košaricu”.

- Ja bih se voljela vratiti ovdje, ako me primaš, i to ne kao prijateljica, nego kao tvoja žena - rekla je Anja Boronjek (31) iz Nove Gradiške, a Alojz je na to samo pomirljivo rekao 'ok' i zagrlio je. Anja je zbog njega, kako kaže, ostavila zaručnika i gaji osjećaje koje ne može poreći, a sad, prema pravilima, napušta imanje.

 Nesuđena ljubav: Zagorski Putin ostaje na imanju sa Snježanom i Rebekom, a Anju je poslao kući     

- Imala sam krahova u životu, samo me ljubav može spasiti - rekla je svojedobno Alojzu u štali dok su se zajedno brinuli za krave kojih se farmer panično boji.

- Nisam zažalio što sam se spetljao s njom, ali znam da u budućnosti ne želim više ništa s Anjom - kaže Alojz koji na imanju ostaje sa Snježanom i Rebekom. Čak i Alojzov najbolji prijatelj kaže da to više nije čovjek kojeg on poznaje.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu