Obavijesti

Show

Komentari 55

Željko Joksimović: 'Kći Mina nosi breme mojeg prezimena'

Željko Joksimović: 'Kći Mina nosi breme mojeg prezimena'
1

ON JE VARAŽDINEC Uoči nastupa u Areni Željko Joksimović otkriva zašto toliko voli Varaždin te se nada da će ga njegova kći prestići kvalitetom

VIDEO

Rado se vraćam u Varaždin. Još pamtim energiju s prošlog koncerta u Areni, gdje je publika pjevala u glas skoro sve pjesme, kaže Željko Joksimović (44).

Pjevač 26. prosinca ponovno nastupa u varaždinskoj Areni. Na repertoaru će biti pjesme s njegova posljednjeg albuma, ali Željko kaže da će pjevati i stare hitove.

- Bit će za svakog ponešto. Stvorit ćemo opet našu vezu, koja odavno nije tajna, već javna, na što sam ponosan - rekao je Željko i dodao da rado pjeva u Hrvatskoj. Smatra se privilegiranim jer ga naša publika voli.

U Hrvatskoj ima puno prijatelja s kojima rado otiđe na večeru. Dok je bio u žiriju talent showa “X-Factor”, družio se s kompozitorom Tončijem Huljićem (55) i glazbenikom Massimom (54). Surađivao je s pjevačem Tonyjem Cetinskim (47), a gostovao je i na koncertu kolege Petra Graše (40).

Facebook

Ne pamti kad je zadnji put imao slobodan dan. Radi na novim pjesmama, pjeva, snima u studiju...Slobodne trenutke krade i tada ih najradije provodi sa suprugom, televizijskom voditeljicom Jovanom Janković (35), kćeri Minom (21) i dvogodišnjim sinom Kostom.

- Tada se družimo, uživamo, smijemo se i radujemo nekim našim stvarima. Vesele me ti trenuci s djecom. Doduše, Mina je već odrasla i samostalna, a Kosta je mezimac u obitelji - kaže Joksimović.

Mina je studentica glazbene akademije, a pjevač dodaje i da je izuzetno talentirana, dobra i pametna djevojka.

- Mislim da će je pratiti breme prezimena koje nosi i da će se morati neprestano dokazivati. To nužno ne mora značiti ništa loše, ona će samo morati raditi više nego što bi trebala da joj ja nisam otac. Najveća stvar je da vas dijete prestigne u talentu i uspjehu te da bude sretno. Ja ću joj pružiti svu podršku - kaže Željko, koji za Novu godinu nastupa u Budvi.

 

Give me a break...

A photo posted by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin