Obavijesti

Show

Komentari 59

Ženu je poslao tati Karabatiću, a u njegov se dom doselila Ava

Ženu je poslao tati Karabatiću, a u njegov se dom doselila Ava
2

SRETNE OBITELJI Spisateljica Karabatić je u showu ‘Mijenjam ženu’ bila u Mirijevu kraj Beograda kod folkera Đanija, a njegova supruga otišla je kod njezina razvedena oca Ivice u Zadar

VIDEO

Prvi razlog zašto sam pristala ući u show je taj što sam htjela usrećiti oca Ivicu, koji se rastaje nakon 28 godina braka. Ja sam konzerva, povučena. Otac se puno bolje snalazi pred kamerama, kaže Ava Karabatić (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Starleta i voditeljica, a odnedavno i spisateljica, u showu 'Mijenjam ženu' nekoliko dana provela je u Mirijamu kraj Beograda u kući folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija (43). Njegova supruga Slađa bila je kod Avina oca Ivice Karabatića (51) u njezinu stanu u Zadru.

- Otac mi je nakon showa oporavljen čovjek. Ne treba mi ništa drugo - kaže Karabatić, koja je u domu Đanijeve obitelji obavljala kućanske poslove. Kaže da je sretna što je dobila čovjeka čije hitove poput 'Otišla si, e pa neka' i 'Ja slobodan, ona neverna' i sama sluša.

- Đani i ja smo pozitivno otkačeni i ludi. Postao mi je prijatelj. Ne bih nikad nikog razvela. Neću reći nikad, ali 99,9 posto - kaže Ava iako, dodaje, svi njezini momci, kad ih je upoznala, su bili zauzeti. Ističe da su ispočetka bili prijatelji.

- Ulazak u srpski reality show ‘Parovi’ odbila sam 23 puta. A na kraju sam tamo provela šest mjeseci. Eto ti moje nikad. Ali nikad ne bih namjerno povrijedila nekog - kaže Karabatić. Danas je čeka drugo ročište na sudu u Zadru za ucjenu njezina bivšg sveučilišnog profesora Živka Nižića (72). Uz Avu, ponovljeno suđenje čeka i njezinu majku Sanju (46), kao i bivšeg dečka Špiru Miličića (31). Trojac se tereti da su navodno lascivnim SMS-ovima, koje je studentici Avi slao profesor Nižić, pokušali 2009. od njega iznuditi 9000 eura.

- Mirno mogu pričati o tome zato što je moj najveći argument istina. Ne bojim se sudnice ni suca, ni susreta s bivšim dečkom i profesorom. S obojicom sam u sretnom odnosu - kaže splitska starleta.

- Majci teško pada suđenje. Na bolovanju je - zaključila je Karabatić.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...