Obavijesti

Show

Komentari 86

Znao je? Nije ni trepnuo zbog laganja da je dobio nagradu

Znao je? Nije ni trepnuo zbog laganja da je dobio nagradu
9

Nemešu su otkrili da su mu lagali. Svi su očekivali razbijanje, a nije bilo ništa. Kao da je već sve znao. Objavljena je i druga Nemešova pjesma 'Grubijan i kavaljer'

VIDEO

Vjerujem u sebe i svoju glazbu. Ako si mi lagao koliko je moja pjesma gledana i da umjesto milijuna ima samo tisuću, dvije, neće biti dobro! Znaš kakav sam kad sam ljut. Neće biti dobro ako sam ispao budala, zaprijetio je Nemeš nakon što je Big Brother otkrio da je lagao prošli tjedan kako je Nemeš osvojio nagradu 'Adria od srca' za najpopularniju pjesmu upotrebljenu u humanitarnoj akciji. Nemeša je najviše zanimalo koliko njegova pjesma 'Znam taj smešak' ima 'klikova' na YouTubeu. Osmijeh mu se razvukao kad mu je BB rekao da je istina da ima više od milijun klikova. Zanimalo ga je što nije točno. BB mu je rekao da je izmislio nagradu.

- Nisam je dobio. Ma, dobro. Žao mi je da nema humanitarne akcije. Nagrada ko nagrada - sa smiješkom na licu prokomentirao je Nikola Nemešević Big Brotherovu laž.

Internetski forumaši tvrde da je operni pjevač nekako saznao za prijevaru i da je zato mirno primio tu vijest. Mnogo je onih koje tvrde kako su bili sigurni da će poludjeti i tražiti BB da izađe iz kuće ili da će razbiti pokućstvo. Naime, Big Brother je odlučio lagati mladom opernom pjevaču kako bi ga kaznio zbog demoliranja kuće. Nemeš je razbijao kad god bi ga nešto naljutilo. Obično je to bilo na tulumu na kojem bi on i udana Šibenčanka Marijana previše popili pa bi se posvađali i uništavali kuću. Nemeš je razbio inventar vrijedan 10.000 eura, a sad nije ni trznuo zato što mu je BB lagao. Razveselio se kad su mu rekli da je vratio 35.000 eura glavnoj nagradi time što je vjerovao u laž.

- Sretan sam jer je to više nego što sam potrošio od glavne nagrade - rekao je Nemeš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijeli prošli tjedan bio je u 'ekstazi' zato što je osvojio staklenu vazu.

Prva nagrada i odmah muško. Da me sutra zgazi tramvaj, znam da je nešto ostalo iza mene - tvrdio je tad Nemeš.

Nemešova reakcija na laž u ispovjedaonici

NEMEŠ: Ako je sve sprdačina, neće dobro da bude. Znaš da neće i znaš kakav sam.

Big Brother: Nije istina da postoji fundacija 'Adria od srca' i nagrada.

NEMEŠ: Ma, dobro. Žao mi je što nije istina da ste imali tu humanitarnu akciju. Malo sam se naložio da sam nominiran s Karolinom i Natašom. Pazi, Mićo, s kime sam, ali dobro... Stani! Imam milijunče?.

Big Brother: I više od milijun klikova imaš, Nemeš.

NEMEŠ: Ma, to je stvarno zakon!. Zakon!

Objavljena mu je i druga pjesma

Nemešova pjesma 'Znam taj smešak' pogledana je više od milijun puta. Sad je objavljena i nova pjesma 'Grubijan i kavaljer'.

Kako ga je Veliki Brat prevario za nagradu

Big Brother: Nemeš, što reći? Veliki brat ti od srca čestita i veoma je ponosan.

NEMEŠ: Hvala ti puno. Mnogo, mnogo mi to znači. Prva nagrada što se tiče moje karijere i odmah muško. I svojevrsna potvrda da nisam odustao od svoje muzike i onda kad su mi sugerirali da trebam odustati. Mnogo mi znači. Ne mogu se sabrati.

Big Brother: Ne želim te više zadržavati, osim ako ti još želiš pričati?

NEMEŠ: Nisam tebe spomenuo Brate, ali hvala tebi i svima koji vode računa o nama. Hvala ti.

'Ne vjerujem da je popularan'

Iako je Marijana tvrdila pred stanarima da vjeruje u Nemeša, na testu istine nije vjerovala da je njegova pjesma toliko slušana.

Pokazao je zrelost i da je velik igrač

Nemeš se upustio u vezu s udanom Marijanom kako bi se osvetio majci, ali i da bi se osamostalio. Prekjučerašnjim hladnim ponašanjem prema Marijani pokazao je da je sad spreman odvojiti se i od nje, smatra psihijatar Vladimir Gruden. Marijana i Nemeš bili su odvojeni tjedan dana. On je bio u kući, a ona na otpadu. Ljubomorna Šibenčanka rekla je kako želi prekinuti s njim jer ga je vidjela s Milom i Tamarom u krevetu. BB ju je samu poslao u kuću kako bi imali priliku biti sami.Iako joj je obično trčao u zagrljaj, Nemeš se nije ni dignuo vidjevši je da je ušla. Gruden smatra da to svakako nije bila očekivana reakcija i ona na koju smo naviknuli kod njih dvoje. Analizirao je i Nemešovu mlaku reakciju na otkriće da je tjedan dana živio u laži jer njegova nagrada uopće ne postoji.

- Pokazao je da je odrastao muškarac. Ono što ja smatram odrastanjem trenutak je u kojem čovjek shvati da je cijeli život igra i da se treba prilagoditi svakoj situaciji - rekao je Vladimir.

Dodaje da je položio ispit svojom mirnoćom i da su rijetki oni koji to tako mogu 'odraditi'.

- Postoji mogućnost da je sve to bilo namješteno, ali to ćemo vidjeti prema njegovu daljnjem ponašanju - smatra Gruden.

Kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih produkciji, Nemeš nije znao za prevaru.

Ovdje se ne donose odluke

Nemeš je razgovarao s Lesterom. Rekao mu je kako nitko ne vjeruje u njega i Marijanu, ali odluke će ipak donijeti izvan kuće.

Marijana rekla Nemešu da je ona njegova pogreška pa se ipak pomirili

Iako je na otpadu tvrdila kako ga više ne želi vidjeti ni čuti te kako je njihova veza gotova, Marijana nije izdržala. Čim je vidjela Nemeša, sjela je kraj njega. Šaputala mu je kako je čula da je nezreo i da se neće moći nositi s time što ga čeka izvan BB kuće te kako je ona njegova najveća pogreška u očima njegovih roditelja. U nekoliko riječi ju je smirio pa su se uskoro pomirili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje