Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ivica: Tata je postavio stazu i to mi je stvarno jako pomoglo

Ivica: Tata je postavio stazu i to mi je stvarno  jako pomoglo
4

Za svoju pobjedu nemam što drugo reći nego dobro i sad mi treba samo malo potpunog mira da se mogu pripremiti za daljnje utrke, rekao je sjajni Ivica Kostelić

VIDEO

Nakon još jedne briljantne predstave u Svjetskom kupu u pobjede u superkombinaciji Ivica Kostelić bio je oduševljen. U posljednjih pet utrka Svjetskoga kupa triput je slavio, jednom bio drugi i jednom peti. Od maksimalnih 500 bodova je uzeo čak 425. U kombinaciji u Wengenu ostavio je konkurenciju daleko iza sebe.

- Mislim da je bio vrlo važan dobar rezultat u spustu koji je bio dosta dugačak. Slalom, iako kratak ali opet oko 53 sekunde duži nego uobičajeni kratki slalomi, omogućili su mi dobru vožnju i veliki uspjeh ponovno u Wengenu - rekao je Kostelić.

Odgovarala mu je staza koju je postavio Ante Kostelić.

- Prava slalomska postava mog oca sigurno mi je pomogla. Za svoju pobjedu nemam što drugo reći nego dobro i sad mi treba samo malo potpunog mira da se mogu pripremiti za daljnje utrke.

Ivica sad ima više od sto bodova prednosti u odnosu na Norvežanina Svindala (604-495). Pohvalio je Tina Širokog i Natka Zrnčića-Dima na trudu u Wengenu.

- Drago mi je za Tina Širokog koji je osvojio bodove, a Natku svaka čast na velikoj borbi jer nakon pada u spustu pri brzini od 100 km i velikog šoka za organizam, a sad k tome još i temperature, voziti spust i kombinacijski slalom može samo heroj. Šteta što je haklao pa je diskvalificiran ali mu svejedno od srca čestitam - završio je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica