Obavijesti

News

Komentari 119

Bila je u kavezu za pse: Par oteo, tukao i silovao susjedu

Bila je u kavezu za pse: Par oteo, tukao i silovao susjedu
4

Indiana: Dva mjeseca ženu su tukli i silovali, držali zavezanu za krevet. Tretirali su je kao psa, morala je nositi pseću ogrlicu, a nerijetko su je zatvarali u kavez za pse

VIDEO

Par iz Indiane , Rick Roy House Jr. (37)  i Kendra Tooley ( 44) oteli su i dva mjeseca držali susjedu Joelle Lockwood u drvenom kavezu za pse, javlja Fox News .

Joellina noćna mora započela je prije dva mjeseca kada je nakon svađe s partnerom, nakon par čašica alkohola, napustila zajednički stan. Lutala je besciljno ulicama, prije nego što ju je uočio Rick Roy. Muškarac joj je ponudio prijevoz, a očajna Joelle je pristala. Tri dana kasnije njezina majka prijavila je policiji nestanak.

Kada ju je doveo u kamp kućicu u kojoj živi sa svojom djevojkom, Joelle je ipak odlučila da želi otići. Par ju je omamio kloroformom i zatočio. Dva mjeseca ženu su tukli i silovali, držali zavezanu za krevet. Kako je rekla, tretirali su je kao psa , morala je nositi pseću ogrlicu , a nerijetko su je zatvarali u drveni kavez za životinje . Kendra je kasnije rekla policiji da je Rick htio da Joelle zatrudni jer ona nije mogla imati djece.

VIDEO

Bivši Kendrin suprug spasio Joelle

Nitko ne zna kako bi ta priča završila da zločinački par nije pozvao društvo u posjetu dok su u kući držali seks robinju . Bio je to bivši suprug Kendre Tooley, Ron Higgs kojeg je Tooley tražila da joj posudi novac.

Došavši u kamp kućicu, sadašnji partner bivše supruge pokazao mu je zatočenicu kojoj su neko vrijeme uskratili vodu i hranu. Ron Higgs ponudio mu je da će im dati više novca ako mu dozvole da sa sobom povede ženu, no ovaj mu je zaprijetio puškom, rekao je Higgs policiji. Konačno, nakon što je potjerao Ricka u drugu prostoriju, pobjegao je s Joelle.

Houseu će se suditi po 14 točaka optužnice, dok se Tooley tereti za njih 10, među kojima su otmica, silovanje i držanje u zatočeništvu. Požele li se od optužbi braniti sa slobode, House će morati platiti 500.000 dolara jamčevine, a Tooley 150.000 dolara.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.