Obavijesti

News

Komentari 201

"Danas su me silovali 30 puta, a još nije niti vrijeme ručka..."

"Danas su me silovali 30 puta, a još nije niti vrijeme ručka..."
1

Djevojka je poručila SAD-u da bombardiraju bordel u kojem je zatočena. Zbog strahota koje su joj islamisti učinili, ubit će se, kaže, čak i ako ju oslobode

VIDEO

Djevojka koja pripada Jazidima je poručila SAD-u da bombardira bordel u kojem su je ISIL-ovci zatočili i silovali čak 30 puta u nekoliko sati. Neimenovana djevojka navodno je zatočena na zapadu Iraka od početka kolovoza. Navodno je telefonom stupila u kontakt s Kurdima i rekla im da poruče SAD-u da bordel sravne sa zemljom. 

Borcima je rekla da ju siluju toliko često da više ne može ići na zahod, a čak i da ju oslobode, ubila bi se jer ne može preboljeti strahote koje su joj islamisti činili. 

Detalje o njenom slučaju medijima je rekao aktivist na prosvjedu u Londonu kojim su htjeli upozoriti na stravu koju žene proživljavaju u ratu u Siriji i Iraku. Karam je kazao da se na žrtvin poziv javio njegov prijatelj. 

- Ako znate gdje smo, molim vas bombardirajte nas. Nema života nakon ovoga. Ubit ću se svakako, neke su se ubile jutros. Silovali su me već 30 puta, a još nije ni vrijeme ručka. Ne mogu ići ni na zahod. Molim vas, bombardirajte nas, navodno mu je kroz suze kazala djevojka. 

Prošlog tjedna UN je kazao da su tisuće Jazida pobijene u kolovozu u stravičnim scenama koje podsjećaju na Srebrenicu. Navodno je riječ o oko 5.000 ubijenih muškaraca i 5 do 7 tisuća zatočenih žena koje ili prodaju u ropstvo ili ih zlostavljaju, javlja Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 201
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.