Obavijesti

News

Komentari 101

Dječak (9) ponovo izveo ispred oltara majku (62) petero djece

Dječak (9) ponovo izveo ispred oltara majku (62) petero djece
2

Saneie Masilela je voljenu Helen Shabangu po prvi puta oženio u ožujku 2013., i to nakon što su mu se u snu javili preci koji su od njega zatražili da takvo što učini...

VIDEO

Saneie Masilela, devetogodišnji dječak iz Tshwane u Južnoafričkoj Republici, oženio je po drugi put u dvije godine svoju 53 godine stariju djevojku Helen Shabangu, majku petero djece stare između 28 i 38 godina.

Na nedavno održanoj ceremoniji je pristustvovao i njezin dugogodišnji suprug Alfred Shabangu (66), koji je pozdravio par uz sveukupno stotinjak uzvanika.

Saneie Masilela je Shabangu po prvi puta oženio u ožujku 2013., i to nakon što su mu se u snu javili preci koji su od njega zatražili da takvo što učini.

Vjenčanje je i tada zgrozilo javnost , a slične je reakcije izazvalo i ovaj put premda je obitelj devetogodišnjeg ženika napomenula da je riječ o ritualu , a ne o obvezujućem odnosu.

Naime, par vrlo vjerojatno nikad neće živjeti zajedno, spavati ili raditi na potomstvu te je u odnos stupio kako preci ne bi naudili obitelji, objasnila je majka mališana Patience Masilela.

- Jednoga dana kada odrastem nadam se da ću se oženiti djevojkom svojih godina. No sada sam doista sretan s Helen jer je volim - izjavio je Saneie, koji je sam inzistirao na obnavljanju zavjeta kako bi brak s Helen učinio 'službenim'.

Lokalni mediji nisu javili je li Helen i drugi put od Patience Masilela za svoju ruku dobila pet tisuća kuna, međutim kamere su posvjedočile da nije štedjela na poljupcima .

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.