Obavijesti

News

Komentari 485

Užas: 'Krvoločni pas je zaklao Sema, a meni je izgrizao ruke'

Užas: 'Krvoločni pas je zaklao Sema, a meni je  izgrizao ruke'
3

Opasni mješanac u utorak je napao koker španijela i njegovu vlasnicu Vesnu na zagrebačkom Laništu. Malenog psa je do smrti rastrgao, a žena ima teške ozljede

VIDEO

Dok ga nije rastrgao, nije ga puštao. Jadnog sam Sema držala u rukama dok nas je zvijer grizla. Vukao nas je po trotoaru i nije puštao, plačući je ispričala Vesna Depisol. 

Čučnula sam i htjela ga uzeti u ruke, ali nisam stigla. Šapa je dojurio kroz dvorište osnovne škole i napao nas. Krvi je bilo na sve strane, prisjeća se Vesna

U jutarnju šetnju izašla je u utorak sa šestogodišnjim koker španijelom Semom. Uskoro je jedna od šetačica ostale upozorila na dolazak 50 kila teškog Šape. 

- Čučnula sam i htjela ga uzeti u ruke, ali nisam stigla. Šapa je dojurio kroz dvorište osnovne škole i napao nas. Krvi je bilo na sve strane - prisjeća se Vesna. Ranjenog Sema odmah je sa suprugom odvezla na Veterinarski fakultet. Tamo su ga i operirali. 

- Probio mu je prsni koš, presjekao arterije oko srca i crijeva mu je izvukao kroz anus - sa suzama u očima ispričao je suprug Antun. 

Opasni mješanac staforda strah je i trepet zagrebačkog Laništa. Do sada je već napao šest pasa, a 2009. je prvi put napao Vesnina psa Sema. 

'Osjećam se kao da su mi ubili dijete'

- Prijavili smo sve policiji i inspektoratu, ali do sada ništa nisu učinili. Osjećam se kao da su mi ubili dijete - kazao je Antun. 

Vlasnik mješanca nije htio razgovarati o optužbama za napad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 485
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.