Obavijesti

News

Komentari 409

Ljubavni trokut: Ovako izgleda kada žena upozna ljubavnicu

Ljubavni trokut: Ovako izgleda kada žena upozna ljubavnicu
6

Mlada Požežanka željela se suočiti sa suprugovom ljubavnicom. Molila ju je da ga ostavi. On je doznao pa joj je divljački razbio automobil i napravio veliku štetu

VIDEO

Pojavio se iznenada i počeo divljački čekićem udarati po automobilu. Razbijao je sve što mu je došlo pod ruku, ispričali su očevici nesvakidašnjeg divljaštva u Orljavskoj ulici u Požegi.

U petak u ranim večernjim satima muškarac (26) se Volkswagen Caddyjem požeških registracija dovezao na igralište lokalnog nogometnoga kluba. Ondje je zatekao suprugu (24), koja se, doznajemo, našla s njegovom ljubavnicom (18). Navodno ju je htjela zamoliti da ostavi njezina muža, s kojim ima šestogodišnje dijete.

No ljubavnici se ta ideja nije svidjela i muškarcu je poslala poruku da s njegovom suprugom sjedi na klupi uz betonsko igralište. Za nekoliko minuta stigao je do njih. Odmah je počeo vikati na suprugu. Iz ruku joj je istrgnuo mobitel te ga razbio na asfaltu. Iz njega je uspjela spasiti samo kartice, a dok su se svađali, skinuo joj je cipele i bacio ih u polje te joj je uzeo novčanik, u kojem su bili svi dokumenti. Jedna od žena koja je bila u blizini pokušala ga je smiriti, ali to ga je samo još više razbjesnilo. Iz svog automobila je uzeo čekić, a mahao je i macolom te odvijačem. Oboružan alatom krenuo je u uništavanje suprugine Opel Astre. Njegovo divljanje gledalo je najmanje 50 ljudi, od čega i desetak male djece koja su se tad zatekla na igralištu.

Razbio je prednje i stražnje vjetrobransko staklo, smrskao sve bočne prozore, retrovizore, prednja i stražnja svjetla, odvijačem izbušio sve gume te na nekoliko mjesta izbo vrata i izgrebao cijelo vozilo, iz kojeg je izbacio sve što mu je došlo pod ruku. Sve je to s nekoliko metara udaljenosti promatrala i šokirana ljubavnica, koja nije mogla prestati plakati. Molila ga je da prestane, no on se nije obazirao. Supruga je u suzama od mještana posudila mobitel i pozvala policiju. Mirno ih je pričekala, a muž se u međuvremenu odvezao s ljubavnicom. Policija ga je ubrzo pronašla i privela. Slijedi mu prijava zbog nasilja u obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o mlađem bračnom paru sa šireg područja Požege. Supruga je sumnjala da je muž vara te je odlučila sučeliti se s ljubavnicom, koju je navodno nevjerni Slavonac upoznao na Facebooku. Šteta na Astri je nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 409
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.