Obavijesti

News

Komentari 317

Majka sinove bacila s 15. kata zgrade, nimalo ne žali za njima

Majka sinove bacila s 15. kata zgrade, nimalo ne žali za njima
7

Rusija: Svjedok koji je prvi došao do tijela dječaka, starih 4 i 7 godina, kaže kako mu je Galina (27) mrtva hladna rekla da su to njezina djeca i da ih je ona bacila

VIDEO

Ruskinji Galini Ryabkovoj (27) sud u Moskvi odredio je dva mjeseca pritvora zbog stravičnog zločina kojeg je počinila u nedjelju prijepodne. Žena je toga dana bez imalo oklijevanja s 15. kata nebodera bacila svoje sinove, stare 4 i 7 godina. Dječaci su pali s 40 metara visine. Nije im bilo spasa pa su liječnici po dolasku na mjestu tragedije mogli samo konstatirati smrt. 

U vrijeme zločina oca dječaka nije bilo doma. Jezivom prizoru svjedočila je i jedna od susjeda, koja je zbog svega u šoku jer je vidjela kako djeca padaju i udaraju o asfalt. 

- Žena me probudila i u panici vrištala kako djeca padaju sa zgrade. Sjurio sam se dole i vidio tijela dvojice dječaka. Ubrzo je došla i njihova majka. Upitao sam ju jesu li to njezina djeca, na što mi je ona potpuno hladno kazala: "Da to su moja djeca i ja sam ih bacila". Skupili su se i drugi susjedi te smo ženu zadržali do dolaska policije - prepričao je za Life svjedok Andrej. 

Prilikom privođenja Galina se odupirala te nije željela ući u auto. U policijskoj postaji priznala je zločin. U ponedjeljak su je priveli na sud gdje su joj odredili pritvor dok se ne završi istraga i podigne optužnica. Njezin odvjetnik kazao je kako ne žali zbog svoga čina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 317
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.