Obavijesti

News

Komentari 81

Našli ju mumificiranu: Žena je pet godina mrtva ležala u autu

Našli ju mumificiranu: Žena je pet godina mrtva ležala u autu
3

Ni godinu nakon što je u Michiganu nađeno mumificirano tijelo Pie Farrenkopf (44), istražitelji ne znaju uzrok njezine smrti. Pretpostavljaju da je umrla 2009. godine

VIDEO

Istražitelji koji rade na slučaju Amerikanke Pie Farrenkopf, koja se čak pet godina smatrala nestalom, vjeruju da je preminula još 2009., nakon što je njezino mumificirano tijelo pronađeno u automobilu parkiranom u njezinom domu u Michiganu 2014. 

screenshot/wxyz.com

Obitelj i poznanici kažu kako je bila vrlo inteligentna i zabavna, no često se duže vrijeme nije javljala

Čak su je pokušavali nazvati na telefon kako bi joj 2012. godine kazali da joj je preminula majka, no nije bilo odgovora. Poštanski sandučić zatrpavali su neplaćeni računi i rate za hipoteku. Novac za hipoteku joj se oduzimao s plaće koju je zarađivala kao programer bankarskih softvera. Novca je nestalo 2013. godine.

Kako piše Detroit Free Press, njezino tijelo našla su 5. ožujka 2014. dvojica radnika koji su na kući došli popraviti krov nakon  što su mjesec i pol ranije drugi radnici pregledali kuću i garažu, ali tijelo nisu našli. Pia je nađena na zadnjem sjedištu Jeepa, okružena papirima i praznim kutijama cigareta

U džepovima je imala oko 500 dolara, a kraj nje je ležala poluprazna boca vina na kojoj nije bilo otisaka.  

Iako nikad nije bila posebno društvena, kolege ju opisuju kao odličnu u poslu zbog kojeg je proputovala cijele SAD i Veliku Britaniju. 

Na tijelu nije bilo tragova nasilja pa istražitelji zaključuju da je umrla od nekog zdravstvenog stanja ili je počinila samoubojstvo. U automobilu je bilo goriva pa ne isključuju ni mogućnost trovanja ugljikovim monoksidom. 

Zbog mumificiranog tijela nije bilo moguće obaviti ni toksikološki test

Slučaj više nije aktivan, a obitelj i dalje ne zna što je dovelo do njezine smrti. No, njezina sestra sumnja na ubojstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.