Obavijesti

News

Komentari 21

Otac konstantno silovao kćer da bi dao dijete neplodnoj curi

Djevojka silovatelja tvrdi kako nije željela imati dijete s njim. Ulovila ga je kako se ljubi s kćerkom te ga ostavila. Silovao je kćer (16) tri godine. Rodila mu je sina

VIDEO

Neimenovani Britanac (46) iz Cambridgeshirea konstantno je silovao svoju kćer tinejdžericu kako bi mu rodila dijete za njegovu neplodnu djevojku. Kćer, koja je mentalno zaostala na razini djeteta od sedam godina, silovao je svakodnevno tri godine. Počeo ju je silovati dok je imala 16 godina. Na kraju je rodila sina, ali je rekla vlastima kako je otac djeteta bivši dečko jer joj je otac prijetio samoubojstvom ako otkrije istinu. 

Tinejdžerica je sve ispričala policiji nakon što je saznala da je napio i silovao njezinu 14-godišnju prijateljicu. Muškarac je osuđen na neodređenu zatvorsku kaznu zbog tri silovanja i seksualnog zlostavljanja djeteta na sudu u Cambridgeu. Sudac Jonathan Haworth rekao je kako će izaći za najmanje sedam godina i 45 dana i dodao kako je velika prijetnja tinejdžericama. 

Za vrijeme suđenja, njegova djevojka tvrdila je kako nikada nije željela imati dijete s njim te da je on izgubio volju za odnosima s njom nakon što je saznao da je imala histerektomiju. Ulovila ga je kako se ljubi s kćeri i ostavila ga nedugo nakon toga jer joj je rekao da je ljubomorna. Tvrdila je kako nije mogla otići na policiju jer ima 'gadnu narav'.

Muškarac se na sudu branio kako ima problema s pamćenjem što su stručnjaci odbacili kao mogućnost, piše Daily Mail. Tvrdio je kako ga je kćer navela na zlostavljanje. 

Liječnici su rekli kako je kćer, koja sada ima 19 godina, sretna otkad je otac u zatvoru, a kako je prije bila prestravljena od njega. Silovana prijateljica teško se oporavlja. Ne ide u školu i rijetko izlazi iz kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa