Obavijesti

News

Komentari 41

Policija uhitila monstruma (23) nakon 28 sati, ubio četvero

Policija uhitila monstruma (23) nakon 28 sati, ubio četvero
3

Newyorška policija uhitila je Maksima Gelmana. Izbo je očuha jer mu majka nije htjela dati Lexus, bivšu curu i njezinu majku te prolaznika. Ranio je još četvero

VIDEO

Američka policija uhitila je u subotu ujutro Maksima Gelmana (23) nakon 28 sati ubijanja po New Yorku. Zaklao je očuha pred očima majke, izbo bivšu curu i njezinu majku, pregazio pješaka i ranio vozača kojem je oteo auto. Gelman, porijeklom Ukrajinac, narkoman koji se naziva grafiti-umjetnikom, bio je naoružan s pet noževa. Jedan od noževa bio je još krvav. Uhitili su ga u podzemnoj željeznici nakon što je prolaznik dojavio policiji da je vidio ubojicu. Policajci su ga svladali i priveli, piše Fox News

- Nikada nisam vidio nešto ovako brutalno - rekao je policajac Raymond Kelly koji desetljećima radi u newyorškoj policiji. 

Očuha Aleksandra Kuznetsova (54) izbo je nožem nakon svađe u stanu. Nakon što mu majka nije dala da uzme njezin Lexus, umiješao se očuh. Majka Svetlana udala se za Aleksandra nakon smrti Maksimova oca. Očuh ga je volio kao da je bio njegov. Susjedi kažu kako su bili normalna obitelj dok Maksim nije ušao u tinejdžerske godine. 

Nakon što je ubio očuha, Maksim je otišao kod bivše cure Jelene Bulčenko (20). Pošto nije bila kod kuće okomio se na majku Anu (56). Jelena je našla mrtvu majku u lokvi krvi. Zvala je pomoć, ali Maksim je još bio u stanu. Pokušala je pobjeći, ali ju je ulovio i izbo 11 puta.

Jelena i Maksim kratko su bili skupa i ona je vrlo brzo prebolila raskid, on nije. Njezin novi dečko Gerard Honig, s kojom je u vezi 18 mjeseci, planirao joj je pokloniti ogrlicu s dijamantnim srcem na večeri za Valentinovo.

- Bila je predivna osoba koja je uživala u životu. Prema svima je bila dobra - rekao je njezin dečko kroz suze gledajući tragove krvi u snijegu.

- Želim nazad svoje zlato - neutješno je jecao. 

Maksim je pobjegao Lexusom, ali onda je odlučio promijeniti auto. Nekoliko ulica dalje izvukao je vozača iz Pontiaca, ubo ga nožem i oteo mu auto. Bježeći u Pontiacu udario je pješaka Stevena Tannenbauma (60) koji je umro kasnije u bolnici. Našao se u krivo vrijeme na krivom mjestu. 

Međutim, monstrumov pohod nije bio još gotov. Oko jedan sat ujutro, izbo je taksistu i napao par u Nissanu. Muškarca je više puta izbo nožem i oteo auto. Obojica su preživjela. Oko osam sati vidio ga je putnik u podzemnoj i prijavio policiji. Rekao je kako mu je Gelman istrgao novine u kojima je bila njegova slika i pitao ga 'Vjeruš li sve što pročitaš?'.

Gelman je zatim izjurio iz vlaka i pretrčao preko tračnica na drugu stranu. Putem je izbo jednog prolaznika. Utrčao je u drugi vlak, a policajci za njim. Ušao je u vozačevu kabinu rekavši da je policajac. Ipak, policajci su stigli za njim i svladali ga na podu. 

Rekao je policajcima kako je 'morala umrijeti', ali nije jasno je li mislio na bivšu djevojku ili nekoga drugoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa