Obavijesti

News

Komentari 204

Prekinuli sprovod: "Nisu nam dopustili da pokopamo tatu"

Prekinuli sprovod: "Nisu nam dopustili da pokopamo tatu"
11

Umjesto da lijes spuste u raku na Gradskom groblju u Kutini, grobari su tijelo Omera Sušića (55) odnijeli u kombi koji ga je prevezao na obdukciju u Zagreb

VIDEO

Obitelj, prijatelji i poznanici, njih oko 300, okupilo se u utorak u 13.30 sati na Gradskom groblju Kutina kako bi ispratili Omera Sušića (55).

Podsjetimo, on je preminuo u subotu u sisačkoj bolnici uslijed komplikacija nakon što su mu liječnici u trbuhu ostavili rastezaljku. Na kratkom dirljivom obredu od Sušića su se oprostili i njegovi kolege s posla.

- Bio je dobar, vrijedan i pouzdan radnik. Sve radne zadatke izvršavao je bez pogovora i kvalitetno, na njega smo se uvijek mogli osloniti - jedva susprežući suze govorio je njegov kolega.

- Bio je izvrstan član kojeg nikad nije trebalo pitati može li se nešto napraviti. On bi se odmah primio posla i napravio šta treba - kazali su iz Udruge uzgajivača malih životinja u čijem je bio upravnom odboru.

Obitelji zabranili da ga pokopaju

Mnogi su se iznenadili kada su grobari nakon obreda njegov lijes umjesto u raku odnijeli u kombi kojim će ga prevesti u Zagreb. Kako doznajemo, zamjenik državnog odvjetnika koji radi na slučaju naložio je još jednu obdukciju u Zagrebu.

Obitelji su, pričaju upućeni, zabranili da ga pokopaju te su njegovo tijelo prevezli na Zavod za sudsku medicinu na Šalati.

Sušićeva kalvarija počela je u siječnju nakon što je kamion naletio na njegov kran dok je postavljao plakate u Kutini. Imao je puknuće ošita, teški potres mozga, unutarnje krvarenje glave i puknuće zdjelične kosti. Nakon operacije liječnici su rekli obitelji da je stabilno. No,on je imao sve jače bolove, a počeli su i problemi s mokrenjem. Tek krajem ožujka u bolnici su utvrdili da mu je u trbuhu ostao medicinski instrument, rastezač dug 20-26 centimetara. Uslijedila je borba za njegov život. Potpuno onemoćao u subotu se oprostio od supruge. Samo mu je suza kliznula niz lice i posljednji je put zatvorio oči.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...