Obavijesti

News

Komentari 143

Stravični zadnji poziv: Mama, pomozi mi! Jede me medvjed...

Stravični zadnji poziv: Mama, pomozi mi! Jede me medvjed...
3

Olgu (19) i njezinog očuha Igora napali su medvjedi na istoku Sibira. Uspjela je nazvati majku. Posljednje što joj je rekla bilo je da je ništa više ne boli i da je voli

VIDEO

Izbezumljena majka Tatjana Moskaljova bespomoćno je slušala kako njezinu kćer Olgu (19) živu jedu medvjedica i njezina tri mladunca.

- Mama, jede me medvjed! Mama, ovo je strašno! Mama, pomozi mi! - vrištala je Olga. Nazvala je majku tri puta prije smrti. U prvom pozivu Tatjana je mislila da se Olga šali. Međutim, ubrzo je čula i medvjede kako se glasa i žvače, piše Daily Mail.

- Skoro sam umrla od šoka - rekla je Tatjana koja u vrijeme poziva nije ni znala da je medvjed već ubio njezinog supruga, Olginog očuha Igora Tsiganenkova. Slomio mu je vrat i razbio lubanju. Olga je vidjela napad mužjaka i počela bježati. Uspjela je odmaknuti 30-ak metara prije nego što ju je medvjedica zgrabila za nogu. Dok se 'igrala' s njom, Olga je uspjela nekoliko puta nazvati majku. Tatjana je između poziva pokušala dobiti supruga, ali nije se javljao. Nazvala je policiju i obitelj u selu Termalnij na istoku Sibira. Preklinjala ih je da požure do rijeke gdje su se Igor i Olga vratili po ribički pribor koji je zaboravio.

- Mama, medvjedi su se vratili s mladuncima. Oni me.. jedu - jedva je izgovorila Olga. Gotovo sat vremena nakon prvog poziva, Olga je nazvala posljednji puta:

- Mama, više me ništa ne boli. Oprosti mi zbog svega. Toliko te volim - rekla je vjerojatno osjećajući da će umrijeti. Pola sata kasnije, Igorov brat Andrej došao je na mjesto s policajcima. Igor i Olga su bili mrtvi, a medvjedi su ih još jeli. Poslali su šest lovaca da ubiju medvjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"