• Članak
  • Komentari 46
  • Share 1171
  • Tweet5

Tragedija: Dječaka starog dva mjeseca ubio je očev poljubac

Prijevremeno rođeni dječak Kaiden McCormick iz Velike Britanije umro je samo dva mjeseca nakon rođenja jer su mu otkazali organi. Otac mu je prenio herpes

Utorak, 05. 3. 2013. u 22:30    Piše: Maja Blažević

Prijevremeno rođeni dječak Kaiden McCormick iz Velike Britanije umro je samo dva mjeseca nakon rođenja jer su mu otkazali organi. Umro je nakon očeva poljupca. Naime, njegov otac Carl Maclaren (34) imao je herpes na usni, a dječaka je za vrijeme njegovanja ljubio po izranjavanoj ruci. S obzirom da je dječačić bio osjetljiv, ubrzo mu se povisila temperatura, te je dobio grčeve i stanje mu se neprestano pogoršavalo. Nakon šest tjedana roditelji su liječnicima dali dopuštenje da isključe aparate koji su ga održavali na životu. 

Dječakova majka Marrie Claire rekla je da za smrt ne može kriviti supruga jer je dječaka jako volio i nije mogao znati da će doći do ovakve tragedije. Marrie Claire koja je nakon gubitka sina doznala da je opet trudna rekla je da je pored činjenice da su izgubili sina, grozna i spoznaja da je njegova smrt mogla biti spriječena. Naime, nitko ih nije upozorio da bi Carlov herpes mogao biti koban za dječaka, pa sada ne žele da Kaidenova smrt bude uzaludna, te žele upoznati ostale roditelje s rizikom, piše The Sun.

- Nijedna beba ne bi trebala umrijeti od poljupca - zaključila je Marrie Claire.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: poljubac, kaiden mccormick, herpes, dječak

Izdvojeni komentari 46 komentara Pogledaj sve komentare
05.03.2013., 22:59

vk u srcu: Sad bi mogli naklapati...ali ne treba uvijek dizati tenzije...samo roditelji znaju kako im je.Djetetov otac nije imao loše namjere i sigurno si to nikada neće moći oprostiti..

05.03.2013., 23:17

šiš: Strašno,ko bi pomislio da će se to dogodit. Žao mi je djeteta a i roditelja.

05.03.2013., 23:18

ruza808: jadan covik,cili zivot ce ga pratiti da je kriv za sinovu smrt,prevelika ljubav prema bebi,bez krivnje,kriv...............

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar