Obavijesti

News

Komentari 50

Ubio djeda i baku samo za 'taj osjećaj', mami odsjekao glavu

Ubio djeda i baku samo za 'taj osjećaj', mami odsjekao glavu
4

Stravični serijski ubojica Kalifornijom je harao u ranim 70-ima nakon što je pušten iz zatvora zbog ubojstva očevih roditelja. Ubijao je studentice koje su stopirale

VIDEO

Edmund Kemper (66) prvi put je ubio kada mu je bilo 15 godina. Žrtve su mu bile njegova baka i djed koje je ubio samo kako bi vidio 'kakav je to osjećaj'.

Zbog toga je šest godina proveo u zatvorskoj bolnici najstrožeg tipa, no to mu nimalo nije pomoglo.

Visok preko dva metra i natprosječno inteligentan

Čim je pušten na slobodu počeo je svoj ubilački pohod, a mediji su ga prozvali 'Ubojica Co-Ed' . U povijesti je ostao zabilježen kao jedan od najkrvoločnijih ubojica na američkoj Zapadnoj obali. Bio je visok preko dva metra i natprosječno inteligentan, piše True Crime .

Žrtvama rezao glave i silovao im mrtva tijela

Njegove žrtve bile su mlade žene, studentice koje su stopirale, a Kemper bi ih pokupio. U razdoblju od svibnja 1972. do veljače 1973. Kemper je krvoločno ubio šest žena. Odvezao bi ih u zabačena područja, ubio ih i odsjekao im glave i onda silovao njihova mrtva tijela. Glave je nosio kući kako bi se kasnije još mogao seksualno iživljavati nad njima.

Murderpedia

Htio se osvetiti majci

No, kako piše časopis Psychology Today, Kemper je cijelo vrijeme na umu imao jednu žrtvu kojoj se htio osvetiti - svoju majku alkoholičarku. Kako piše Criminal Minds Wikia Kemper je ubijao uglavnom nakon svađe s majkom s kojom je i živio nakon izlaska iz zatvora.

VIDEO

Zatukao je čekićem i seksualno se iživljavao na majčinoj glavi

Još kao dijete Kemper je volio mučiti mačke i zlostavljati svoje sestre, a majci je zamjerao što ga je kažnjavala zaključavši ga u podrum, a kasnije ga je i poslala da živi s djedom i bakom, svojim prvim žrtvama, roditeljima njegovog oca koji ih je napustio.

Na Veliki petak 1973. Kemper je ispunio svoju fantaziju i ubio majku čekićem, a njezinu prijateljicu je zadavio.

Nakon što se seksualno iživio na majčinoj odsječenoj glavi nazvao je policiju i priznao im što je napravio.

Maštao je da ga muče i ubiju na električnoj stolici

Uhićen je u Koloradu u dobi od 24 godine. Osuđen je za osam teških ubojstava, a kazna mu nije teško pala. Kemper je maštao o tome da ga muče i ubiju u plinskoj komori ili na električnoj stolici. No, te želje nisu mu se mogle ostvariti jer Kalifornija u to vrijeme nije imala smrtne kazne.

VIDEO

Služi osam doživotnih kazni

Novinar časopisa Front Page Detective 1974. razgovarao je s Kemperom dok je čekao presudu. Rekao je kako je serijski ubojica volio u mislima ponovno proživljavati zločine.

- Nisi mi postavio pitanja koja bih očekivao od reportera - rekao je novinaru koji ga je upitao što pod time misli.

- Kako je to seksati se s mrtvim tijelom? Kakav je osjećaj sjediti na kauču u dnevnoj sobi i gledati odsječene glave dviju djevojaka na naslonu? Prvi put ti je muka - odgovorio je Kemper i sam si postavio još jedno pitanje 'Što pomisliš kada vidiš lijepu djevojku na ulici?.

- Jedna strana mene kaže 'to je lijepa cura, htio bih porazgovarati s njom, odvesti je na spoj. Moja druga strana se pita kako bi joj glava izgledala nabodena na štap - rekao je Kemper koji u zatvoru u Kaliforniji služi osam doživotnih kazni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.