Obavijesti

News

Komentari 7

Ubio je obitelj pa prijateljima napisao: ''Čuvajte mog psa''

Ubio  je  obitelj pa prijateljima napisao: ''Čuvajte mog psa''
1

Jed Allen (21), prozvan Wolverine, u poruci nije otkrio da je ubio majku, njenog partnera i sestru. Nije napisao da je u bijegu, ali je zamolio da mu čuvaju psa

VIDEO

Ubojica Jed Allen, prozvan Wolverine, u svojoj posljednjoj poruci prijateljima zamolio ih je da brinu za njegovog kućnog ljubimca nakon što si je oduzeo život poslije ubojstva majke, njezinog partnera i sestru (6).

Obitelj je na smrt izbo nožem u njihovom domu u Oxfordshireu, a zatim poslao vrlo osjećajnu poruku svojim prijateljima. Nije im napisao što je učinio već samo da pozovu 999. 21-godišnjak, inače obožavatelj lika Wolverinea iz filma X-man, bio je opsjednut i noževima. U poruci, koju je poslao u subotu oko 19.30 sati, nije otkrio da je u bijegu. U poruci je napisao kako njegov pas Tetley ''nije učinio ništa loše''. 

- Tetley zaslužuje bolji život. Znam da je to što sam učinio loše, ali sve vas volim i uskoro ću biti na boljem mjestu. Trebam pomoć. Želim da nazovete policiju - napisao je Jed prijateljima. 

Našli ga obješenog u šumi

U bijegu je bio 36 sati, a za njim je tragalo više od stotinu policajaca. Pronašli su ga šetači obješenog u šumi u ponedjeljak. Vjeruje se da je poruku poslao netom prije nego se objesio, piše Daily Mail. 

- Poruka je više bila oproštajna nego priznanje ubojstva. Pročitali biste poruku i ne biste shvatili da je nekoga ubio - rekao je za The Sun jedan od Jedovih prijatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.