Obavijesti

News

Komentari 725

Ustala je iz kolica: ''Ozdravila sam nakon molitve fra Linića''

Ustala je iz kolica: ''Ozdravila sam nakon molitve fra Linića''
3

Slušajući govor karizmatika Linića osjetila sam neku nevidljivu silu koja mi je počela strujati tijelom. Sklopila sam ruke i predala se molitvi, kazala je Elizabeta

VIDEO

Nekoliko stotina vjernika, koliko ih se okupilo u utorak na večernjoj misi i molitvi za ozdravljenje koju je vodio pater Zvjezdan Linić u bjelovarskoj crkvi sv. Antuna Padovanskog, šokirano je gledalo u ženu koja je ustala iz invalidskih kolica.

Elizabeta Has Đurašin (37), koja boluje od multipla skleroze, na misu je došla u invalidskim kolicima u pratnji majke Slavice Galić.

- Slušajući govor karizmatika Linića osjetila sam neku nevidljivu silu koja mi je počela strujati tijelom. Sklopila sam ruke i predala se molitvi. Kad je počeo govoriti o bolestima, između kojih je naveo i onu od koje ja bolujem, nisam mogla rastaviti ruke, a neko blaženstvo i ugoda koju ne mogu opisati bila je prisutna u mojem tijelu. Bila sam sva lagana kao pero. U tom mi je trenutku majka, koja je bila do mene, rekla: ‘Lizi, ustani’. Poslušala sam je. Počela sam normalno hodati i govoriti bez mucanja i bilo kakve trešnje glavom - govori nam presretna Elizabeta.

Kad je ustala i napravila nekoliko koraka nije, kaže, osjetila nikakve tegobe, nego se osjećala kao sasvim zdrava osoba. Opaka bolest ju je napala u listopadu 2010. Svakim danom je bilo sve teže i teže. Ona je majka troje djece i bilo joj je teško pojaviti se takva pred djecom.

- Sad mi je i govor normalan te više nisam izobličena u licu. Jedva čekam pretrage koje bi trebale potvrditi čudesno ozdravljenje. Napokon ću se moći igrati s djecom i supruga Željka zamijeniti u kućnim poslovima - rekla je sva ozarena od sreće.

Kaže kako mora javiti da joj ne šalju električna kolica koja treba uskoro dobiti. Na Neurološkom odjelu koprivničke bolnice potvrdili su nam da je ona pacijentica s dokazanom multipla sklerozom i da dolazi na redovite terapije. Liječnica s kojom smo razgovarali nije željela komentirati njezino ozdravljenje. U čudesno ozdravljenje ne vjeruje ni njezina fizioterapeutkinja Lucija Ciler, s kojom smo telefonski razgovarali. Rekla nam je kako je Elizabeta mogla uz golemi napor napraviti nekoliko koraka u kući držeći se za namještaj ili hodalicu.

- Do neki dan je imala pelene i bila gotovo nepokretna. Stoga kad se uvjerim vlastitim očima da hoda, kako mi je rekla telefonski, i to razgovijetno, onda ću povjerovati u čudo - rekla je fizioterapeutkinja. 


Do komentara fra Zvjezdana Linića nismo mogli doći. Prije nekoliko mjeseci sličan se slučaj dogodio na misi u Taboru kraj Samobora. Ondje je žena također ustala iz invalidskih kolica.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 725
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Fico je imao višestruke rane, operacija je trajala pet sati; Oglasila se obitelj atentatora
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Fico je imao višestruke rane, operacija je trajala pet sati; Oglasila se obitelj atentatora

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...
Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.